Mrazivé video. Slavná zpěvačka přidala na sociální sítě záběry z letadla těsně před smrtí

Marília Mendonçaová

Populární brazilská zpěvačka Marília Mendoncaová ve věku 26 let zemřela při páteční letecké nehodě. Jen několik hodin před havárií zveřejnila na sociálních sítích video. Zaznamenává její poslední momenty života — nastupovala do letadla a chystala se na koncert.

Zpěvačka měla v pátek večer vystoupit na koncertě ve městě Caratinga, vzdáleném 12 kilometrů od místa neštěstí. Jen několik hodin před nehodou zveřejnila na sociálních sítích video, na kterém se připravovala na cestu.

Pod příspěvkem, ve kterém zpěvačka představovala jídlo typické pro danou oblast, vyjadřují fanoušci soustrast. Kromě nich ale úmrtí zasáhlo i brazilského fotbalistu Neymara. „Odmítám tomu uvěřit,“ napsal na Twitter.

Zdrcená byla i zpěvačka Anitta. „Můj bože, proč? Já prostě nemůžu. Letošní rok je pro naši zemi opravdu velmi těžký,“ sdílela na sociálních sítích.

Při nehodě zahynul také zpěvaččin strýc Abicieli Silveira Dias Filho, producent Henrique Ribeiro a dva piloti. Příčinu nehody podle webu BBC vyšetřují brazilské úřady.

Tagy: