Muž chtěl znásilnit desetiletou dívku. Ta se mu ubránila a ujela na kole

Sexuální násilník Richard Rodney Palmer

Dívka se ubránila sexuálnímu násilníkovi

Nepříjemnou zkušenost se šťastným koncem má za sebou 10letá dívka z města Roy v americkém Utahu. Cestou na benzinovou pumpu ji totiž přepadl muž s úmyslem znásilnit ji. Dívenka se ale nedala. Začala křičet a zápasit s násilníkem. Nakonec se jí povedlo ujet na kole. Už dříve trestaného sexuálního delikventa následně zatkla policie.

Incident se odehrál minulý týden. Dívka se vypravila na kole na benzinovou pumpu, aby si koupila svačinu. Když vešla dovnitř, všimla si muže, ze kterého podle svých slov neměla dobrý pocit. Po cestě domů pak tohoto muže potkala znovu. Tentokrát ji ale popadl za krk a snažil se ji odtáhnout pryč. Později u výslechu uvedl, že měl v plánu dívku znásilnit za nedalekým domem.

Křičela a bojovala

Děvčátko se ale nedalo, začalo hlasitě křičet a s útočníkem se pustilo do boje. Muž byl tímto vývojem situace natolik vyveden z míry, že dívku nechal být a té se povedlo ujet na kole domů. Tam o všem řekla své matce, která okamžitě zkontaktovala policisty. Pro ty už nebyl problém násilníka dopadnout. Díky záběrům z bezpečnostních kamer u benzinové stanice identifikovali útočníkovo auto a následně i jeho adresu.

Ukázalo se, že pachatelem je 44letý Richard Palmer, který je od roku 2007, kdy byl usvědčen ze sexu s nezletilou osobou, veden v registru sexuálních násilníků. Palmer, který se záhy přiznal, že chtěl dívku znásilnit, čeká na soud ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci.

Tagy: