Policie pátrá po onanistovi z pražských Nuslí: Hodinu se uspokojoval na ulici, ukazují záběry

Onanista se veřejně uspokojoval na ulici v Praze.

Muž se uspokojoval na ulici

Po muži, který se v pátek ráno uspokojoval na ulici v pražských Nuslích, pátrají policisté. Dotyčný se na místě pohyboval zhruba hodinu a přitom pozoroval lidi, kteří procházeli kolem. Policisté díky bezpečnostní kameře vědí, jak muž vypadá, ale zatím se jim ho nepodařilo dopadnout. Možná ho poznáte právě vy.

Ranní kávu a cigaretu nejspíš potřeboval muž, který postával na rohu ulice v pražských Nuslích. Na tom by nebylo nic divného, kdyby druhou rukou neuspokojoval ještě další svou potřebu. Výtečníka zachytily minulý pátek kamery.

ČTĚTE TAKÉ: Tlející těla plná červů a falešný popel. Pohřebáci z Colorada mají zaplatit 22 miliard korun

„V ulici Marie Cibulkové v levé ruce držel cigaretu a kávu a v pravé svůj obnažený penis a masturboval. Policisté z místního oddělení Pankrác zajistili kamerové záznamy, které celý průběh akce velmi dobře zachytily,“ uvedl mluvčí pražských policistů Richard Hrdina.

Muž se v řečené ulici pohyboval zhruba hodinu a po celou dobu se měl uspokojovat a sledovat lidi, kteří procházeli kolem. „Tento neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodal Hrdina.

Přestože je muž na záznamech z kamer poměrně dobře vidět, zatím se ho policistům nepodařilo dopadnout. Proto se kriminalisté obracejí na diváky a čtenáře CNN Prima NEWS. Možná ho pomůžete dopadnout právě vy.

Pokud ho poznáváte, ozvěte se na tísňovou linku 158 nebo kontaktujte redakci Krimi Zpráv. Není totiž vyloučené, že by muž mohl chtít své představení znovu zopakovat.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Policie při razii na severu Čech zadržela 13 osob, včetně primátora Chomutova. Padla i obvinění

Tagy:
policie Chomutov Česko Pankrác Nusle trestná činnost bezpečnostní kamera trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva