Na den přesně předpověděl smrt královny Alžběty II. Teď určil i skon jejího syna

V červnu Logan Smith na svůj twitterový účet napsal, kdy zemře Alžběta II. Jeho předpověď se naplnila na den přesně. Královna zemřela 8. září na zámku Balmoral. Smith nyní predikoval také úmrtí Karla III. Informoval britský web The Daily Star.

Že se jeho twitterový účet stane tak populárním zřejmě Logan Smith nečekal. Nicméně poté, co správně předpověděl smrt britské panovnice Alžběty II., se strhla lavina. Na stejné sociální síti pak varoval, že vláda nového krále Karla III. nepotrvá příliš dlouho. Alžbětin syn podle něj zemře 28. března 2026.

Na sociálních sítích se nyní hojně debatuje o tom, zda je to opravdu možné. „Upřímnou soustrast Loganovi. Teď po něm půjdou všichni Britové,“ napsala podle webu The Daily Star uživatelka sociální sítě TikTok Hailey.

Internet je prakticky rozdělený na dva póly. Někteří předpovědi věří, jiní jsou skeptičtí. „Kvůli Charlesovi doufám, že to není pravda,“ sdílel jeden z uživatelů. „Prosím ne, teď truchlíme za naši královnu,“ komentoval příspěvek třetí. Další pak uvedl, že smrt nemůže předpovídat nikdo, jen bůh.

Tagy: