Na svatbě nám Kryštof zahraje oblíbenou písničku, připustil Jágr a jeho přítelkyně

Jaromír Jágr

Rozhovor s Jaromírem Jágrem a jeho přítelkyní

Jeden z nejlepších hokejistů naší planety a náš národní hrdina Jaromír Jágr otevřel za doprovodu hvězdných a hudebních hostů svůj životní příběh ve čtyřhodinové show Noc s legendou. Slavný hokejista svým životem jistě inspiruje mnoho lidí. Tím ale jeho hokejový příběh ještě nekončí.

Právě jsme viděli vaší show Noc s legendou. Jaké jsou vaše dojmy?
Jaromír: Bylo to docela dlouhý, ale s tím jsme počítali. Bylo to pro mě něco nového. Samozřejmě je pro mě složitější vystupovat před dvěma tisíci lidmi než nastupovat na led před dvaceti tisíci. Upřímně jsem rád, že to mám za sebou. (smích)

Vyprávěl jste o životě, hokeji i víře. Co vás k tomu přimělo?
Jaromír: Dramaturg Větrovský mi řekl, že má tento záměr, a já jsem mu to odkýval. On se toho chytil a pak jsem už nemohl couvnout. Během tří dnů byla show navíc vyprodaná, takže mi nic jiného nezbývalo.

Jak podle vás Jaromír zvládl dnešní noc?
Dominika: Já myslím, že skvěle. Než to začalo, byla jsem ale nervózní, protože on sám řekl, že je nervózní. To jsem slyšela poprvé za dobu, co jsme spolu. Musím ale říct, že když jsem ho viděla nastupovat, tak jsem věděla, že to bude skvělé – a bylo.

Svatba za rohem?

Je něco, co vás během večera překvapilo, dojalo nebo rozhodilo?
Jaromír: Nemyslím, že na show bylo něco, co by mě rozhodilo. Věděl jsem o většině programu a udělalo se to, jak jsem si přál. Jen jsem nechtěl, aby se tři hodiny vyprávělo o mém životě. Měl jsem pocit, že by to bylo trochu nudný. Chtěl jsem tu mít své oblíbené zpěváky, aby to byla show, a lidi, co si zaplatili lístky, aspoň kvůli nim nelitovali.

Byly tam momenty, na které se těžko odpovídalo?
Dominika: Určitě o víře. Vím, že to je pro něho taková intimní věc a ne často o tom mluví. Myslím si, že to pro něho bylo nejtěžší.

Zpěvák Richard Krajčo prozradil, že písničku Ty a já chcete zahrát na svatbě...
Jaromír: To že říkal? On ví, že je to moje nejoblíbenější a vždycky, když ho vidím, tak ji chci zahrát. Tak aspoň víme, co na svatbě budou hrát.
Dominika: To já nevím, ale každopádně je to naše oblíbená písnička. Ale co bude, to nikdo neví. Když bude svatba, tak aspoň víme, co se tam bude hrát.

Tagy: