Na Třebíčsku našli u potoka mrtvé tělo. Patřilo pohřešované seniorce, potvrdila policie

Na Třebíčsku bylo u potoka nalezeno mrtvé tělo.

Tělo patřilo mrtvé seniorce

Tělo, které kriminalisté našli u obce Stařec, patří pohřešované seniorce. Potvrdila to nařízená pitva. Osmasedmdesátiletá žena se ztratila v srpnu loňského roku. Nevrátila se z procházky. Pátrali po ní potápěči, policisté se psy i vrtulník s termovizí. Nakonec její tělo našli u potoka, zhruba dva kilometry od jejího bydliště.

Smutný konec má několikaměsíční pátrání po zmizelé seniorce z Třebíče. Výsledky nařízené pitvy potvrdily, že bezvládné tělo ženy, které kriminalisté nalezli začátkem ledna u potoka nedaleko obce Stařeč, patřilo právě pohřešované osmasedmdesátileté důchodkyni.

Rodina, sousedé i dobrovolníci ji hledali od 23. srpna, kdy se nevrátila z procházky domů. Potápěči pročesávali rybníky, do pátrání se zapojil vrtulník s termovizí i policisté se psy.

Informaci potvrdila policejní mluvčí Jana Kroutilová. „Jednalo se o ženu, po které jsme pátrali v souvislosti s jejím pohřešováním. Žena bez známek života byla nalezena na začátku ledna v lokalitě stařečského potoka. Na základě prověřování jsme nezjistili, že by na úmrtí ženy měla podíl jiná osoba,“ uvedla k případu Kroutilová.

Tagy: