Na usmíření královské rodiny je příliš pozdě, říká expertka. Harry o něj podle ní nemá zájem

Že by mělo v nejbližší době dojít k usmíření prince Harryho se zbytkem britské královské rodiny, si nemyslí královská expertka Jennie Bondová. Domnívá se, že Harry svými činy naznačil, že o usmíření nemá zájem. Informoval o tom britský deník OK!

Nepřítomnost Harryho na oslavách Trooping the Colour, neuskutečněné setkání s králem Karlem v květnu či neúčast na svatbě vévody z Westminsteru – všechny tyto promarněné příležitosti podle expertky vypovídají o princově neochotě usmířit se.

ČTĚTE TAKÉ: Princeznu Annu propustili z nemocnice. Lékaři zůstávají v pozoru a blokují její program

„Kdyby Harry skutečně chtěl svou rodinu kontaktovat a urovnat vztahy, určitě by si během svých návštěv Velké Británie vyhradil více času, aby se s ním jeho otec mohl alespoň setkat,“ sdělila Bondová deníku OK!

Expertka tak reagovala na tvrzení, že záběry z oficiální oslavy králových narozenin, které Harry sledoval ze své americké rezidence, ho rozrušily a chce si to podle zdroje magazínu Closer s rodinou vyříkat.

Naposledy byl Harry ve stejné místnosti jako jeho otec, bratr princ William a švagrová Kate na korunovaci krále Karla III. v květnu 2023, ale předpokládá se, že s nimi během akce neměl žádnou šanci mluvit.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Tagy:
Velká Británie princ Harry Karel III. William, princ z Walesu královská rodina Jennie Bond