Na Valentýna ubodal partnerku, sám si vzal smrtící koktejl drog. Případ policie odložila

Letos na svatého Valentýna policisté řešili smrt mladé ženy v pražských Stodůlkách. Vyšetřování bylo ukončeno.

Odložená valentýnská vražda

Pražská mordparta odložila vyšetřování vraždy mladé ženy z letošního února. Policisté ji našli na Valentýna bez známek života v rodinném domě. Spolu s ní byl v domě i muž v bezvědomí, který později zemřel na předávkování drogami. Ženu podle vyšetřovatelů brutálně ubodal, a protože je po smrti, kriminálka nemá koho za vraždu stíhat.

K smrti mladé ženy došlo na svátek svatého Valentýna, 14. února letošního roku. V pražských Stodůlkách v ulici Za Lužinami se stala brutální vražda. V rodinném domě, který si měl pár pronajímat, přišla o život 35letá žena. Po několika měsících vyšetřování je však případ u konce.

„Kriminalisté na základě velmi podrobného a důkladného prošetřování celé věci zjistili, že 33letý muž způsobil mladé ženě mnohačetná bodná poranění po celém těle a na následky těchto poranění žena na místě zemřela,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Když policisté ženu našli, v domě byl i její přítel. Vyslechnout ho ale nemohli, jeho zdravotní stav byl kritický. V těle měl podle vyšetřovatelů koktejl drog, dávka pro něj nakonec byla smrtelná. „Vzhledem k tomu, že muž v nemocnici zemřel na předávkování drogami, v současné chvíli kriminalisté celý případ odložili,“ dodala Kropáčová.

Násilnému činu navíc mělo přihlížet malé dítě, které bylo uvnitř. Podle informací CNN Prima NEWS se mělo jednat o potomka zavražděné ženy. To tak pravděpodobně skončilo u svého biologického otce. „Celé odpoledne jsem byl doma, ale nic jsem neslyšel. Pak jsem šel venčit s manželkou psa a když jsme se po hodině vraceli domů, tak už zde byla policie,“ vzpomínal soused.

Jaký byl motiv hrůzného činu, se už zřejmě nikdy nedozvíme. Podle zjištění CNN Prima NEWS měla vše údajně odstartovat hádka.

Tagy: