Náměstí Průhonic pokryly křížky. Odstranění zaplatím, slíbil starostovi Babiš

Babiš na náměstí podepisuje svou knihu.

Premiér Andrej Babiš zaplatí za odstranění křížků, uvedl pro CNN Prima NEWS. Ty na náměstí v Průhonicích nasprejoval spolek Milion chvilek pro demokracii. Akcí upozorňuje na selhání premiéra v době pandemie.

Náměstí v Průhonicích pokryly bílé křížky. „Za odstranění křížů zaplatím, jsem domluvený se starostou Průhonic, to je vše, co vám k tomu, pane redaktore, řeknu,“ sdělil reportérovi CNN Prima NEWS premiér. On i jeho tým jsou už na místě, mítink hnutí ANO se tak i přes protestní gesto Milionu chvilek pro demokracii uskuteční.

Babiš má na náměstí točit zmrzlinu a podepisovat svou knihu. „Udělám vše pro to, aby Piráti nezakázali vanilkovou a čokoládovou zmrzlinu,“ napsal premiér Andrej Babiš (ANO) na sociální sítě a navíc lidi na točenou zmrzlinu zve. Více se dočtete zde.

Stejně jako na jaře na Staroměstském náměstí i teď se jedná o poctu obětem koronaviru. Spolek Milion chvilek pro demokracii chtěl křížky na náměstí v Průhonicích připomenout selhání Andreje Babiše a jeho vlády.

„Za pandemii sama vláda nemůže, ale mnoho životů z těch více než 30 000 bylo kvůli špatnému řízení státu zmařeno zbytečně a premiér tuto odpovědnost svou kampaní smýt nedokáže,“ uvedl spolek.

Tagy: