Násilný trestný čin v Teplicích vyšetřuje policie. Zadržela možného podezřelého

Policie vyšetřuje násilný trestný čin v Teplicích.

Násilná smrt na Teplicku

Kriminalisté v Teplicích se zabývají násilným trestným činem, po kterém zemřela žena. Na sociální síti uvedli, že zadrželi možného podezřelého a nařídili soudní pitvu. Více informací uvolní, jakmile to bude možné.

Kriminalisté se zabývají násilným trestným činem v Teplicích, po kterém zemřela žena. Příčinu její smrti určí nařízená soudní pitva. Policisté o tom v neděli informovali na sociální síti X s tím, že zadrželi podezřelého.

Podle informací CNN Prima NEWS šlo o mladou ženu bez domova. Útočník ji měl zavraždit bodnořezným nástrojem. Na místo po 15. hodině navíc dorazilo větší množství policistů. V rojnicích prohledávají okolí bývalé střední školy, v jejíž blízkosti přebývali lidé bez domova. Dá se předpokládat, že hledají vražednou zbraň.

ČTĚTE TAKÉ: V centru Plzně našli mrtvou ženu v řece. Policie i záchranáři se ji snažili oživit, avšak marně

Městem nedávno otřásla také smrt seniorky, kterou na křižovatce přejel stavební domíchávač betonu. Jak informoval mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník, žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Mluvčí teplické policie Ilona Gazdošová později doplnila, že řidič střet se ženou nezaznamenal.

Chodkyně se mu měla dostat do takzvaného mrtvého úhlu, tedy do oblasti kolem auta, kterou šofér nevidí ani za pomoci zrcátek. Jak se později ukázalo, zesnulá byla manželkou legendárního fotbalového brankáře Teplic Jiřího Sedláčka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nejbrutálnější dětský zločin v Česku. Školák ubodal a zneužil kamarádku, nikdy za to neseděl

Tagy: