Šokující přiznání Upíra Krejčího: Sebevražda? Chtěl jsem ženě ukázat, že o mě může přijít

Václav Upír Krejčí s manželkou Zuzanou

Václav Upír Krejčí se vzpamatovává z nedělní autonehody a z toho, že se mu rozpadá manželství. Za vším by měla údajně stát nevěra jeho dlouholeté partnerky Zuzany. Populární herec se s tím svěřil deníku Blesk a poodhalil, jak je to s jeho pokusem o sebevraždu. Prý to byla spíš hra na city. Chtěl, aby se o něj manželka bála.

Po nedělní zprávě o autonehodě 66letého herce se začaly šířit spekulace o tom, proč Upír Krejčí havaroval. V rozhovoru pro Showtime nevyvrátil, že se mu myšlenky o vlastní smrti nehonily hlavou. Přiznal však, že za celým incidentem – ze kterého si odnesl přeražený nos a bouli na hlavě – stála krize v manželství. „Vůbec nevím, co se se mnou v ten moment dělo. Najednou jsem otevřel láhev… Chtěl jsem tomu všemu ujet. Jet tady do lesa a být v autě,“ vzpomínal.

Nyní, s odstupem několika dní, přiznává, že se měla celá věc trochu jinak. „Řekl jsem to hlavně kvůli Zuzance. Byl jsem v neděli v afektu, ukřivděný a chtěl jsem ji svým způsobem potrestat,“ řekl v rozhovoru pro deník Blesk Krejčí s tím, že původně chtěl jen „vypít tu láhev a zalézt do lesa“. „Utéct před tím, že má jiného. Chtěl jsem jí ukázat, že o mě může přijít. Byla to blbost,“ přiznal herec, který se teď zotavuje z nehody.

Nehoda mohla dopadnout hůř

„Bolí mě všechno. Hlavně naražená žebra. Naštěstí jsem nejel rychle, tak šedesátkou. A bylo to asi 150 metrů od chaty. Mohlo to dopadnout mnohem hůř,“ zamyslel se Krejčí. První noc po nehodě prý strávil u kamaráda, u kterého ještě nějakou dobu nejspíše pobude. „Ještě tu jednu noc zůstanu, potřebuju se dát do kupy,“ doplnil.

Jak to bude dál s jeho manželstvím, zatím netuší. „Můžu jenom čekat, až se ke všemu vyjádří moje manželka. Chci znát její názor, co bude dál. Její představy,“ řekl Krejčí a nevyloučil možnost, že by se vrátil do rodinného domu.

„Možná budu bydlet v jiné části, ale je to můj domov. Jiný nemám,“ řekl smutně. „Myslím, že je to náš dům, nás všech. Mám tam děti a je tam i studio. Klárka nedávno dokončila studia a bude dělat další školu. Kristiana se dostala na zdravotní školu, má z toho velkou radost a já jsem z toho úplně nadšený,“ uzavřel Krejčí.

Tagy: