Nemocné, ale přesto šťastné: Hledáme nové domovy kočičkám z útulků

Prima Mazlíček: Inzerce 8. díl

Je zvykem, že v našem pořadu Prima Mazlíček hledáme domovy zvířatům čekajícím na svou druhou šanci. A ani tentokrát neuděláme výjimku. Než vám ale představíme ty, kterým můžete nabídnout střechu nad hlavou a milující náruč, rádi bychom nám všem něco připomněli: Láska by neměla být podmíněná stoprocentně bezchybným vzhledem nebo zdravím. Jak totiž řekl jeden malý, ale výjimečný mužíček – správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Julka

Hledáte křehkou kočičí duši? Duši, která potřebuje mnoho lásky? Nesmělou kočičku, která se na jednu stranu chce mazlit, ale na druhou se hned nenechá? Pak již hledat nemusíte! Je tu Julka. Zbožňuje jiná zvířátka a přítomnost koček ji uklidňuje. Hledá určitě domov s alespoň třemi kočičkami. Julka je miluje a kočky milují ji. Stále bojuje s nedůvěrou v lidi, nicméně dělá malé krůčky, a proto hledá trpělivou rodinu.

Nachází se ve spolku Destiny Pet

Imrychova 980/1

Kamýk 143 00, Praha 4

Telefon: 607 604 654 – Tereza

Táňa a Pirát

Domov hledají i Táňa a Pirát. Oba jsou nemocní, ale ani u jednoho to na první pohled nepoznáte. Táňa trpí onemocněním FIV, což je jednoduše řečeno kočičí AIDS, a Pirát kočičí leukémií neboli FeLV. Obě nemoci se na nich nijak zvlášť neprojevují a přenáší se jen mezi kočkami. Nejsou přenosné na člověka ani jiná zvířata. Oba tak mohou žít se stejně nemocnou kočičkou, zdravým pejskem nebo jako jedináčci. Oba se rádi mazlí a touží po svém domově.

Nachází se v Útulku Šanta kočičí

Mezi Vodami 1560/33, Praha-Modřany, areál bývalé Chirany

143 00, Praha 12

Telefon: 723 88 26 12 – Jana, vedoucí útulku

Nezapomeňte soutěžit s pořadem Prima Mazlíček a partnerem společností Nativia o vouchery na krmení pro vaše mazlíčky

Malí, velcí, štěňata i zasloužilí senioři – zkrátka všichni psi si rádi pochutnají na misce plné dobrot! A my pro vás...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, May 21, 2022

Tagy: