Nenápadné gesto prince Williama vás dojme. Na nemocnou Kate myslí v každé situaci

Při nedávné oficiální návštěvě japonského císaře Naruhita udělal princ William nenápadné gesto, které neuniklo pozornosti odborníků. Podle nich šlo o dojemnou poctu jeho nemocné manželce, princezně Kate. Informoval o tom portál GB News.

Minulé úterý přivítal princ z Walesu spolu s dalšími členy královské rodiny císaře Naruhita a japonskou císařovnu Masako. Princezna Kate, která se léčí s rakovinou, se návštěvy nezúčastnila.

ČTĚTE TAKÉ: Na usmíření královské rodiny je příliš pozdě, říká expertka. Harry o něj podle ní nemá zájem

I přesto, že Kate fyzicky přítomná nebyla, ve Williamových myšlenkách tomu bylo naopak. Podle komentátora a odborníka na komunikaci Richarda Fitzwilliama to dokazuje gesto, které princ předvedl během setkání.

„Způsob, jakým stál William na přehlídce jízdní gardy, byl významný,“ naznačil pro zpravodajství GB News Fitzwilliam.

Princ se postavil hodně na stranu a nechal tak mezi sebou a japonským císařem více prostoru. „Symbolicky nechal místo pro lásku svého života, princeznu z Walesu. Myslím, že to lidi velmi dojalo,“ dodal odborník.

Kate podstupuje chemoterapii poté, co jí byla na začátku tohoto roku diagnostikována rakovina. Na začátku měsíce se po dlouhé době vrátila na veřejnost, když se zúčastnila slavnosti Trooping the Colour. Kdy se naplno vrátí ke panovnickým povinnostem, však zatím není známo.

„Dělám dobré pokroky, ale jak každý, kdo prochází chemoterapií, ví, jsou dobré i špatné dny,“ citoval Kate deník Express.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Tagy:
Velká Británie setkání královská rodina gesto William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu rakovina královské povinnosti