Nenechte si ujít slevu 25 % na česká keto jídla KetoFit® v Prima NÁKUPECH

Toužíte po štíhlé postavě? Chtěli byste letos opravdu zhubnout do plavek? Pak pro vás máme skvělé řešení. Pusťte se do boje za krásné tělo s jídly KetoFit! Nejen, že kila půjdou viditelně, a hlavně velmi brzy dolů, navíc si ještě skvěle pochutnáte.

Důkazem místo slibů je velká hubnoucí akce na Prima Ženy, kde díky keto stravování v rámci úžasných proměn ženy zhubly kýžené kilogramy a začaly se konečně cítit dobře ve svém těle. Inspirujte se jejich příběhy a nastartujte svoji změnu právě teď!

Dejte si panna cottu, pizzu, nebo třeba svíčkovou

Pizza nebo svíčková během diety? Vyloučeno! Ne však s KetoFit. A je toho mnohem více – pochutnat si totiž můžete na více než 60 jídlech, která sestavili odborníci na výživu tak, aby vašemu tělu dodaly všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály a zároveň zajistila velmi efektivní hubnutí.

Vy si je díky akci Prima nákupy můžete nyní dopřát s 25 % slevou.

Jak hubnutí s ketodietou funguje?

Účinnost ketodiety spočívá ve výrazném snížení příjmu sacharidů, což nastartuje jev zvaný ketóza. Během ní tělo začne jako primární zdroj využívat tuky – a to jak z potravy, tak také z tělesných zásob. Výsledkem je velmi efektivní hubnutí.

Nejen pro hubnutí, ale i pro rekreační sportovce a celou rodinu

Jídla KetoFit jsou ideálním pomocníkem pro všechny, kteří chtějí hubnout, ale také pro rekreační sportovce, kteří tělo nechtějí zbytečně zatěžovat. Díky mnoha chutným receptům je navíc snadno zakomponujete také do jídelníčku pro celou vaši rodinu.

Léto je za dveřmi, neváhejte a pojďte do toho s Prima nákupy a KetoFit!

Tagy: