Tragédie na Plzeňsku. Rodiče zemřeli při nehodě, jejich dvě malé děti skončily v nemocnici

Po tragické nehodě u Třemošné zemřeli muž a žena. Má se jednat o rodiče malých dětí, které s nimi v autě cestovali

Na Plzeňsku při nehodě zemřeli rodiče

Nedaleko Třemošné na severu Plzeňska v úterý havarovalo auto se čtyřčlennou posádkou. Mezi cestujícími byly i dvě děti ve věku dvou a čtyř let. Zatímco nezletilí nehodu přežili, jejich rodiče se zachránit nepodařilo.

„U úterní vážné dopravní nehody záchranáři ošetřovali čtyři osoby. Dvě malé děti, které utrpěly lehčí zranění, ale velké psychické trauma, odtransportovali na urgentní příjem k dalšímu ošetření,“ popsala mluvčí záchranářů Plzeňského kraje Mária Svobodová. Stav obou dětí je stabilizovaný.

ČTĚTE TAKÉ: Byl to chlap na úrovni. Bezdomovci promluvili o obviněném, který napadl ženu sekerou

Jednačtyřicetiletý muž a pětadvacetiletá žena utrpěli velmi vážná zranění, podle webu Krimi-Plzeň šlo o rodiče dětí. „Oba byli na místě resuscitováni. Po několika desítkách minut trvající resuscitaci se bohužel u muže nepovedlo obnovit životní funkce a lékař musel na místě konstatovat jeho úmrtí,“ dodala mluvčí záchranářů.

Jeho partnerka byla ve velmi vážném stavu převezena do plzeňské fakultní nemocnice. I přes veškerou snahu lékařů ale také zraněním podlehla. Na místě se mezitím rozběhlo vyšetřování.

Podle policistů řidič ze zatím neznámých důvodů vjel mimo vozovku, následně do příkopu a nakonec se auto s celou posádkou přetočilo na střechu. Kdo řídil, zda muž, nebo žena, stejně jako co bylo příčinou tragické nehody, dále zjišťují policisté.

Tagy: