Neymarův luxusní palác snů: Křišťál, 25 ložnic i bazény. Podívejte se na sídlo za miliardu

Jak vypadá Neymarovo luxusní sídlo snů? Brazilský fotbalista uzavřel dvouletou smlouvu s al-Hilálem, jejíž součástí je i několik dalších lákadel – například vlastní sídlo s veškerým personálem. Zda se Neymar přestěhuje do nějakého již postaveného obydlí, či si navrhne vlastní, není sice dosud jasné, ale se svým návrhem už přišla umělá inteligence v rukou jednoho z designérů. Ten pro fotbalistu vytvořil koncept sídla za 50 milionů dolarů na míru. Detaily na sociální síti Instagram sdílel profil „houses“. A jaké jsou? Smaragdové tóny v kombinaci se zlatými doplňky, křišťálové lustry ale i domácí lázně a vozový park. A také nekonečná zásoba útočníkova nejoblíbenějšího nápoje.

Bílému kopcovitému sídlu uprostřed pouště v Saúdské Arábii nechybí vskutku nic. Zlaté a zelené kopule místo střechy dodávají ten správný nádech Orientu stejně tak jako vodní cesty lemované palmami poskytujícími dostatek místa k lenošení na horkém arabském slunci.

V tónech smaragdové a zlaté se nese také interiér nemovitosti. Podlahy jsou pokryté lesklými zelenými dlaždicemi a nábytek potažen zlatou a stříbrnou látkou. Punc luxusu prostoru dodávají velké křišťálové lustry.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Partyšová si pořídila luxusní dům. Nahlédněte do vily s krásnou zahradou a tenisovým kurtem

Uvnitř sídla se vyskytuje i krytý bazén o rozměrech 10 × 40 metrů, připomínající spíše luxusní lázně. Sídlo se má údajně skládat z 25 ložnic se třemi saunami a prostorem pro Neymarovu sbírku vozů, uvedl web SupercarBlondie.

Klub al-Hiláb zřejmě myslel na všechno, součástí smlouvy má totiž být i pět zaměstnanců na plný úvazek, včetně sous chefa, který bude asistovat Neymarovu osobnímu kuchaři z Brazílie. Dále jsou v plánu samozřejmě i lidé, kteří budou luxusní sídlo uklízet a spravovat.

Dalším požadavkem jednoho z nejlepších současných fotbalistů má být také jeho oblíbený nápoj – šťáva z acai. A drink Guarana pro jeho přátele a rodinu, který nikdy nesmí chybět v jeho ledničce.

Saúdskoarabský klub za jednatřicetiletého útočníka zaplatil rekordních 90 milionů eur (2,16 miliardy korun). Neymar by měl nastoupit v lednu a objevit se tak po boku jmen jako Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sadio Mané či Rijád Mahriz.

Orientální sídlo Neymara, nebo pompéznost Messiho?

Návrhem pompézního sídla nedávno šokoval i architekt Jose Veliby. Ten se ale pro změnu zaměřil na jiného fotbalistu – Lionela Messiho, který nyní přebývá v Miami. Jeho návrh Messi Mansion v hodnotě 80 až 100 milionů dolarů se skládal mimo jiné ze tří heliportů, fotbalového hřiště a pěti bazénů.

Messiho sídlo se navíc podle konceptu nachází na exkluzivním ostrově připomínajícím loď, má tři patra, pět bazénů a molo umožňující přístup k jachtám.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak žije herec Roman Skamene

Tagy:
Brazílie Lionel Messi luxus Cristiano Ronaldo fotbalista lifestyle Neymar Karim Benzema Sadio Mané bydlení architektura Rijád Mahriz