Policisté v Německu srazili pětiletého chlapce. I přes zapnutý maják vběhl do silnice a zemřel

V německém Kasselu došlo k tragédii. Policisté tam ve služebním autě srazili pětiletého chlapce, který i přes okamžité nasazení záchranářů na následky vážných zranění zemřel, informoval deník Bild. Případ nyní přebrali vyšetřovatelé.

V úterý večer policisté mířící k zásahu v Kasselu na Hesensku srazili pětiletého chlapce. Přestože auto mělo zapnuté majáky, dítě vkročilo na silnici a řidič na jeho pohyb nestihl zareagovat. Na místo poté dorazili záchranáři a zraněného převezli do nemocnice, tam však hoch na následky vážných zranění zemřel, informoval německý web Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v italské Neapoli. Z domu se utrhl balkon. Zemřeli dva lidé, zraněné jsou i děti

Chlapec chtěl podle zdroje Heute přejít přes silnici u autobusové zastávky Wiener Straße. Vzhledem k vážným následkům se případu ujal hesenský zemský kriminální úřad a na místo byl pozván znalec k rekonstrukci srážky. Policie zároveň požádala případné svědky, aby je kontaktovali.

Silnice byla v důsledku nehody několik hodin uzavřená.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na Lounsku havaroval vězeňský minibus. Nehoda si vyžádala dvanáct zraněných

Tagy:
Německo silnice dopravní nehoda Neapol Bild noční můra Hesensko okres Louny Kassel trestná činnost, právo a spravedlnost katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda