Nová prsa pro „skutečné patriotky“. Ruský chirurg představil neobvyklé implantáty

Prsní imlantáty

Válka na Ukrajině (2. 6.)

Ruský plastický chirurg Evgenij Dobrejkin přišel se skutečně bizarním návrhem. Představil totiž exkluzivní řadu silikonových implantátů Rosgrud, které jsou určeny „pro skutečné patriotky“. Ačkoliv jde o běžné silikonové výplně, jejich povrchová úprava je neobvyklá. Jsou k dispozici ve dvou barevných variantách – barvě kamufláže a ruské trikolory. Podle Dobrejkina si Rusky mohou vybrat možnost, která je „blíže k jejich srdci“.

Ruský lékař ze Saratova představil prsní silikonové implantáty, které mají neobvyklé pokrytí. „Skutečné patriotky si budou moci vybrat model, který je jim bližší, doslova i obrazně. Je to stylové řešení pro ty, které milují svou vlast a chtějí něco víc než jen nálepku na autě nebo tetování na rameni,“ řekl chirurg, který k představení nové řady natočil i vlastní reklamu.

„Jedná se o experimentální modely implantátů, jejichž unikátní povrchová úprava je naprosto bezpečná a úspěšně prošla všemi potřebnými testy,“ doplnil Dobrejkin.

V reklamě promlouvá také ruská dívka, která už údajně tyto implantáty má. Tvrdí, že se díky nim může cítit jako patriotka „i bez oblečení“. „Chci být nejkrásnější a nejmódnější, mít něco opravdu exkluzivního. Nemůžu u sebe nosit pořád vlajku nebo pas. Implantáty Rosrgud jsou přesně to, co potřebuji,“ řekla Ruska. „Je to fantastický pocit, když máte vlajku své země doslova pod srdcem,“ sdělila.

Neobvyklá ruská reklama na prsní implantáty neušla ani zahraničním zpravodajům. Mnozí ji označili za bizarní řešení. „Úroveň degradace Ruska roste každým dnem,“ uvedla na Twitteru nezávislá běloruská televize Nexta.

„Za hranicí parodie. Ruský plastický chirurg nabízí svým klientkám silikonové prsní implantáty v barvách ruské vlajky, aby nosily své ‚vlastenectví‘ blízko u srdce. Zákrok nazval РосГрудь neboli RosGrud – RussiaBoobs. Ne, tohle se nedá vymyslet,“ komentoval to také francouzský novinář Douglas Herbert.

Tagy: