Nová stopa v případu vraždy Kláry M. Policisté našli auto, kterým podezřelý odjel

Kriminalisté stále pátrají po dvaačtyřicetiletém Petru K. z Lázní Libverda na Liberecku, který měl v sobotu v pražském hotelovém pokoji zavraždit Kláru M. Policisté nyní nalezli auto, kterým podezřelý z místa činu podle nich odjel.

„Policisté nalezli včera (v pondělí) na Brněnsku vozidlo, kterým podezřelý odjel z místa činu. Na případu neustále pracujeme a prověřujeme mimo jiné poznatky od občanů. Bohužel zatím žádný nevedl k dopadení podezřelého. Za tyto poznatky občanům děkujeme,“ uvedli policisté v úterý na Twitteru.

K TÉMATU: Další detaily vraždy v Praze: Podezřelý muž měl před brutálním činem prohrát jmění

Mrtvou ženu detektivové měli najít v jednom z hotelových pokojů v ulici Na Poříčí. Podle informací Krimi zpráv CNN Prima NEWS měl muž během návštěvy v Praze navštívit i kasino, které je hned vedle hotelu. Muž tam údajně během jednoho večera prohrál všechny peníze.

Z místa činu měl podezřelý odjet modrou Škodou Scala s registrační značkou 5L7 9685. Vozidlo patřilo zavražděné ženě. Hledaný muž je podle policistů nebezpečný a ozbrojený, proto varují, aby se ho lidé v žádném případě nesnažili sami zadržet. Pokud ho někde potkáte, rozhodně s ním ani nekomunikujte, rovnou volejte na tísňovou linku a počkejte na příjezd policistů.

Muže nakonec policisté našli mrtvého v Polsku.

Tagy: