Obrovské překvapení na koncertu Marka Ztraceného. Ukázal video z utajené svatby

Zpěvák Marek Ztracený své sobotní vystoupení v pražském Edenu korunoval velkým překvapením. Se svými fanoušky sdílel velice intimní okamžik svého života, když jim ukázal video z utajené svatby se svou ženou Marcelou.

Překvapení se odehrálo ke konci koncertu, konkrétně v momentě, kdy přišel na řadu hit s názvem Moje milá. Oblíbený zpěvák poděkoval přítomným 35 tisícům návštěvníků s tím, že pro ně má věc, kterou by s nimi rád sdílel. Na obrazovkách se potom spustilo video, které vzniklo na jeho vlastní svatbě. Podle informací webu Blesk.cz se veselka konala zhruba před měsícem na Šumavě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: To jsem vážně nečekala, slavila Lucie Bílá Českého slavíka. Zpěvákům vládl Ztracený

Odtajněné video bylo vyvrcholením druhé části Ztraceného trojkoncertu na fotbalovém stadionu pražské Slavie v Edenu. Poté, co první páteční koncert vyprodal za necelou hodinu, přidal populární hudebník další sobotní. Tentokrát více než 30 tisíc vstupenek zmizelo asi za dvě hodiny, přesto se velká část fanoušků lístků nedočkala. Ztracený se proto rozhodl ještě pro jeden, třetí koncert, který se uskuteční v neděli.

O koncertu na stadionu, kde hrají svá domácí utkání fotbalisté Slavie, hovořil Ztracený poprvé před třemi lety. Vystoupení se mělo uskutečnit v roce 2021, jeho plány však překazila tehdejší protipandemická opatření.

Ztracený před třemi lety převzal zlatou desku za půlmilionový prodej svého zatím posledního alba Planeta jménem Stres. Desku s deseti novými písněmi a přidaným jedenáctým vánočním singlem Stačí věřit doprovodil úspěšný videoklip ke skladbě Tak se nezlob. Klip má dodnes přes 15 milionů zhlédnutí. Na mandolínu v něm hrají známé osobnosti včetně šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha nebo hokejisty Jaromíra Jágra.

V roce 2008 odstartoval rodák ze Železné Rudy svoji kariéru písní Ztrácíš a stal se objevem roku v anketě Český slavík. Hudebník, který letos 26. února oslavil 38. narozeniny, ve svém profesním životě zažil vrcholy i pády. Nyní prožívá nejúspěšnější období svého působení na hudební scéně. Loni i předloni získal Českého slavíka v kategorii zpěváků.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak vypadá soukromí Pavla a Moniky Trávníčkových? Herec vysvětlil svůj odchod z veřejného života

Tagy: