Děsivé překvapení. Matka malého chlapečka našla v kočárku použitou injekční jehlu

Kočárek

Jehla v kočárku

Mladá maminka z pražských Kbel zažila šok, když se svým dítětem vstoupila do kočárkárny svého bytového domu. V kočárku, do kterého chtěla svého osmiměsíčního syna uložit, totiž objevila použitou injekční jehlu. Naštěstí obsah vozítka předtím prohledala, a nikomu se tak nic nestalo. Případem už se zabývá policie.

Lidé z bytových domů v oblasti Prahy 19 na severovýchodní části hlavního města často volají policii kvůli vykradeným sklepům. Zloději berou útokem kočárkárny a v nich mnohdy i velice drahá jízdní kola nebo kočárky.

Jedna z čerstvých maminek v pražských Kbelích však zažila něco daleko horšího než krádež. „Sešli jsme dolů z bytu a všimla jsem si, že náš kočárek stál jinak, než bývá. Také v něm bylo naházeno spoustu věcí,“ zmínila CNN Prima NEWS matka dítěte.

Z toho důvodu jí bylo jasné, že se někdo do prostorů bytového domu vloupal a kočárek prohledával. „Když jsem to začala uklízet, tak jsem si všimla, že veprostřed ve fusaku je jehla,“ řekla. Dítě by se tak o jehlu z použité injekční stříkačky zcela jistě poranilo. Co všechno mohlo následovat, raději nikdo nechce domýšlet.

Přímo do zimního fusaku zřejmě jehlu zahodil jeden z místních narkomanů, kteří se prý kbelskými ulicemi občas potulují. Pachatel možná využil nedovřených vchodových dveří a dostal se do domu.

Matka osmiměsíčního syna byla z nálezu stříkačky v šoku. Pospíchala navíc na objednaný termín u dětského lékaře. Část stop po neznámém pachateli tak sama uklidila a policii zavolala až později odpoledne.

„Můžeme potvrdit, že se celou věcí zabýváme, a to od včerejšího dne, kdy byla oznámena na linku 158,“ potvrdila CNN Prima NEWS policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Sami policisté ale mamince přiznali, že vypátrání pachatele bude velice složité. Důkazů je alespoň prozatím málo a bezpečnostní kamery v okolí domu chybí.

Tagy: