Ohromující proměna Dary Rolins: Po 36 letech obnovila svůj hit

Dara Rolins po delší odmlce opět ukázala svoji energii, která z ní nevyprchává ani po 40 letech v šoubyznysu. Pro své skalní fanoušky připravila velkou novinku. Oživila kultovní skladbu „Co o mne vieš“, kterou nazpívala už v roce 1988. Ta tak po 36 letech dostává nový náboj. „Zkoušet nové věci je mi vlastní a velmi přirozené. A vybočit z komfortní zóny výbuchem něčeho nečekaného, barevného a pozitivního, to mě samotnou nabíjí pozitivní energií,“ říká s úsměvem zpěvačka Dara Rolins.

Posledních pár měsíců se Dařino jméno skloňovalo spíše v souvislosti s plastickými úpravami než hudebními úspěchy. A to se jí na začátku roku podařilo dvakrát vyprodat celou O2 Arénu, lístky na první koncert byly pryč za rekordní dvě hodiny.

Nenávistné komentáře

V květnu se pak ale stala terčem kritiky kvůli plastickým úpravám. „Časté dilema vás mnohých žen je můj zákrok a potřeba vědět, zda ho doporučuji. V případě, že neřešíte jen tvář, ale celé tělo, které je o 20 let mladší, a vy jen toužíte po správném vybalancování jednoho s druhým, tak je podobná úvaha logická a v pořádku. Jeden i druhý faktor by měly jít ruku v ruce. Výsledek, který se dostaví, opět opakuji ne dříve (spíš později) než do půl roku, pak je to o to přirozenější,“ uvedla Dara Rolins k příspěvku, který zákroku věnovala.

Mnoho žen Daře vyjádřilo podporu, některé zase naopak pod její instagramový příspěvek psaly, že jsou její fotografie po plastické úpravě edukativní, že slouží jako názorný odstrašující příklad, další ji přirovnaly ke zpěváku Michaelu Jacksonovi.

Zpěvačka svým sledujícím vzkázala, že rozumí tomu, když je někdo proti plastickým úpravám, a ať si je proti čemu jen chce. Ale kroutí hlavou nad názorem, že ten, kdo řeší zevnějšek, je povrchní.

Asi při tom všechny do jedné ztratíme duši a srdce,“ reagovala na sítích.

V nejnovějších příspěvcích Dara se svými sledujícími sdílí své cvičební rituály. Cvičí poctivě každý den a její tělo je toho důkazem, což předvedla i ve zmiňovaném klipu.

Dara vyslala jasný vzkaz

V klipu popová diva tančí střídavě v sexy overalu a třpytivém body, kde vedle mladých tanečnic rozhodně nezaostává a každý musí uznat, že takovou figuru opravdu dnes nemá většina „dvacítek“. Možná právě remixem svého slavného hitu a divokým klipem tak Dara odpověděla svým haterům nejlépe. Nejenže je nabitý pozitivní a mladistvou energií, ale vysílá i jasný vzkaz: „Co o mně vlastně víš?“

Velký hit v novém remixu vznikl díky spolupráci se slovenským hudebním producentem Peterem Pannem. Stejně jako je nové aranžmá skladby, je zbrusu nový také videoklip. Vizuální ztvárnění hitu pro rok 2024 vzniklo v režii dua Novák & Nguyen. Mimo samotné Dary v klipu vystupují tanečnice ze skupiny Dara Force, které s Darou oslnily na mega show v pražské O2 Aréně. Zároveň Dara v klipu představila i nové funkční vody Korunní s přidanými vitamíny a minerálními látkami, které jsou novinkou tohoto roku. Dara se stala jejich ambasadorkou a vzhledem k jejímu zdravému stylu života si nemohli vybrat lépe.

Vila v Itálii

Zpěvačce se vedle kariérního života daří i v tom soukromém. Na konci roku 2022 si s fotbalistou Pavlem Nedvědem pořídili pozemek u jezera Maggiore s plánem postavit na něm luxusní sídlo. Vila stojí na skále v italské vesničce a už teď ji vyrostlo třetí patro a připomíná spíš luxusní hotel.

V plánu je, aby vila byla prosklená a domem tak procházelo slunce, z jedné strany bude mít pár výhled na jezero, z druhé na alpské pahorky. Kromě toho pár loni v březnu pořídil celkem čtyři pozemky na Divoké Šárce v Praze. Negativní komentáře na sítích tak Daře opravdu nemají proč dělat vrásky.

Tagy:
hudba energie krása styl Dara Rolins celebrity Pavel Nedvěd Praha Lago Maggiore Divoká Šárka O₂ arena umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Korunní