Nejpřesvědčivější byl v debatě Okamura, rozhodli diváci v anketě. Pohořelo ANO i KSČM

Tomio Okamura

Speciál 360°: Hlas lidu 22.9.2021

Tomio Okamura ve středeční velké předvolební debatě Speciál 360°: Hlas lidu válel, zhodnotili diváci. Šéfovi SPD v anketě o nejlepší výkon přisoudili první místo. V těsném závěsu za ním skončil předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček. Radek Vondráček (ANO) i Zdeněk Ondráček (KSČM) pohořeli.

Středeční velké předvolební debaty na CNN Prima NEWS se zúčastnili zástupci SPD, ČSSD, ANO a KSČM. V anketě diváky nejvíce přesvědčil Tomio Okamura s 46,2 procenta. O prvenství se přetahoval s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, který si nakonec zasloužil 43,9 procenta.

Oba předsedové stran převálcovali zástupce komunistů i vládního hnutí ANO. Šéf Sněmovny Radek Vondráček si odnesl 7,2 procenta a komunista Zdeněk Ondráček 2,8 procenta hlasů diváků.

Tématem debaty byly otázky migrace a bezpečnosti. Politici diskutovali dvě hodiny, zároveň odpovídali na dotazy moderátora Michala Půra i diváků přímo v sále.

Zapojit se mohli i diváci u televizních obrazovek. Prostřednictvím QR kódu v televizním vysílání mohli rozhodnout o tom, kdo je nejvíce přesvědčil.

Superdebatu sledujte v neděli

Pořad Speciál 360°: Hlas lidu se poprvé představil na začátku září. Celkem má pět dílů, závěrečný odvysílá CNN Prima NEWS 6. října. V posledních týdnech před volbami divákům nabídne také dvě superdebaty s názvem Česko hledá premiéra.

První superdebata začne v neděli 26. září ve 20:00 a na druhou se diváci mohou těšit ve stejný čas v neděli 3. října.

Tagy: