V olympijské vesnici sex na každém rohu. V Paříži rozdají sportovcům na 450 tisíc kondomů

Olympijské kruhy na Eiffelově věži. Paříž pořádá Letní olympijské hry 2024.

Kondomy na olympiádě

Jedním z hesel letních olympijských her v Paříži by mohlo být: „Bezpečnost především“. A to jak v ulicích, tak na sportovištích i v olympijské vesnici. Tam organizátoři mezi sportovce rozdají na 450 tisíc kondomů.

Bulvární média o nadcházejících olympijských hrách v Paříži začala referovat jako o nejpromiskuitnější olympiádě v historii. Přispívá k tomu i fakt, že organizátoři během her rozdají na 450 tisíc kondomů. Každý účastník tedy bude mít k dispozici asi dva kondomy denně, píše Sky News.

ČTĚTE TAKÉ: Na olympiádě budeme vyčnívat, ocenil kolekci judista Klammert. Za tréninky létal do Japonska

„Je to taková novinka, nevzpomínám si, že by tomu tak bylo, že jsou tu i prezervativy ženské neboli femidomy,“ uvedl šéflékař Českého olympijského týmu Jiří Neumann na Instagramu.

„Já nevím, jestli to je pro sportovce životně důležité, každopádně Mezinárodní olympijský výbor musí myslet na všechno,“ sdělil olympijský vítěz a moderátor CNN Prima NEWS Roman Šebrle.

A olympijský výbor ví, proč to dělá. O tom, jak milostné radovánky na Hrách probíhají, kdysi promluvil britský stolní tenista Matthew Syed, který pod pěti kruhy poprvé bojoval v roce 1992 v Barceloně.

„Musím přiznat, že za dva a půl týdne jsem měl sex víckrát, než za zbytek mého tehdejšího dosavadního života,“ řekl Syed před časem pro The Times.

Hodně ale záleží také na tom, s jakým cílem sportovec na Hry jede. Moderátor CNN Prima NEWS a olympijský vítěz v desetiboji z roku 2004 Roman Šebrle měl vždy ty nejvyšší. „Je pravda, že když pak už člověk odzávodí, tak je tam spousta volného času a spousta dalších sportovců, takže jsme si to tam taky užili. Ne tímto způsobem, ale poněkud jiným. A kdo byl nebo je svobodný, tak toho asi využije,“ dodal Šebrle.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Desítky tisíc policistů, uzavřená místa i umělá inteligence. Jak Francouzi chrání olympiádu?

Tagy:
Roman Šebrle Olympijské hry Paříž olympijské hry sport kondom sportovní událost Sky News