Náhlá smrt olympijské vítězky: Měla být těhotná. Sousedé popsali její podivné chování

Zesnulá Tori Bowieová, trojnásobná olympijská medailistka v atletice, byla pravděpodobně těhotná, píše britský deník Daily Mail. Bývalá sportovkyně zemřela v úterý ve dvaatřiceti letech. Tajemná je nejen její smrt, ale také poslední roky života. Sousedé ji médiím popsali jako nestabilní a její chování jako nevyzpytatelné.

Bowieová měla být těhotná, když ji tento týden nalezli mrtvou v jejím domě na Floridě. Sousedé bývalé sportovkyně se domnívají, že byla v sedmém nebo osmém měsíci těhotenství. „Byla to hubená žena. Vypadala, jako by pod košilí měla půl basketbalového míče,“ řekl jeden z nich podle webu Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Český hokej zasáhla smutná zpráva. V 58 letech nečekaně zemřel držitel Stanley Cupu Klíma

Bowieová se prý poslední roky chovala velmi nevyzpytatelně a podivně. Jedna ze sousedek ji dokonce viděla rozrušenou s nožem v ruce. „Jednou jsem vyšla ze svého domu a ona stála na ulici, držela nůž a křičela na svého muže,“ popsala sousedka. „Mému příteli se podařilo s ní promluvit a uklidnit ji. Bylo to ale děsivé, dcerám to bylo nepříjemné,“ dodala.

Další místní uvedla, že jednou viděla Bowieovou, jak hází vajíčka na protější dům. „Slyšeli jsme křik a hlasitou hudbu uprostřed noci. V poslední době se ale uklidnila,“ sdělil další svědek.

Bývalou hvězdnou sportovkyni pronásledovaly i finanční problémy. V posledních dvou letech stála několikrát na pokraji bankrotu a málem přišla o svůj dům v hodnotě půl milionu dolarů (téměř 11 milionů korun). Dlužila přes 22 tisíc dolarů (téměř 467 tisíc korun). Za poslední tři roky se dopustila 16 dopravních přestupků.

V roce 2017 se podařilo americké sportovkyni Bowieové získat dvojí zlato na atletických mistrovstvích světa v Londýně, kde vyhrála běh na 100 metrů a štafetu na 4 x 100 metrů, připomíná CNN. O rok dříve na olympijských hrách v Riu de Janeiru získala kompletní sadu medailí – zlatou se štafetou, stříbrnou na 100 metrů a bronzovou na 200 metrů.

Mohlo vám uniknout: Tři děti ve vteřině přišly o maminku. Mladá žena nepřežila střet s popelářským vozem.

Tagy: