Poprask v luxusním hotelu v Brně. Opilá šedesátnice jen v podprsence bušila do výlohy

Hosty luxusní restaurace v centru Brna ve čtvrtek večer obtěžovala opilá 60letá žena, která si nejspíš myslela, že její tělo je také luxusní, a proto ho návštěvníkům ukáže. Nakonec skončila v rukou strážníků.

Seniorka se za výlohou luxusní restaurace vystavovala návštěvníkům jen v podprsence. Následně začala bušit a pak i narážet do francouzských oken, a to jen proto, aby upoutala pozornost večeřících hostů. „Pro personál to byla delikátní situace a na klidu obsluze nepřidalo, když začala opilá šedesátnice poměrně prudce narážet do francouzského okna,“ uvedli brněnští strážníci na svém webu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak se jmenujete? Řidiče z Brna dotaz strážníků zaskočil, musel využít přítele na telefonu

Žena navíc začala být agresivní a na hlídku křičela. Při dechové zkoušce nadýchala více než dvě promile. „Neustále se potácela kolem širokých oken a plnou vahou se do nich opírala, a tak ji strážníci doprovodili a posadili do blízkého domovního výklenku, aby se nezranila a nezpůsobila škodu,“ doplnila městská policie.

„V tom ale jednoho z nich chytila pod krkem, a tak jim ani přes dosavadní trpělivý přístup nezbylo nic jiného než ji spoutat,“ uzavřeli strážníci.

Tagy: