Brutální útok na parkovišti v Praze. Muž bezdůvodně bil ženu do hlavy, policie žádá o pomoc

Opilý muž bezdůvodně zaútočil na ženu.

Útok opilce na ženu

Brutální incident se odehrál na parkovišti v Praze 9 první březnový den. Kolem 20.00 cizinec napadl ženu. Mlátil mě pěstmi do hlavy, až jsem upadla na zem, popsala žena pro redakci CNN Prima NEWS. Policisté nyní hledají svědky napadení a poraněná žena se stále vzpamatovává z fyzických i psychických následků útoku.

„Z ničeho nic jsem dostala ránu do hlavy, které se opakovaly a neustávaly. Kvůli tomu jsem upadla na zem. Snažila jsem si chránit obličej. Tím, jak jsem upadla, tak údery bohužel nepřestávaly,“ popsala pro CNN Prima NEWS napadená žena.

ČTĚTE TAKÉ: Hořký konec pátrání po mladé Márii: Tělo našli u čističky vod v Nitře, ze slov matky mrazí

Hlavně se prý snažila chránit si obličej, má v něm totiž voperovanou kovovou destičku. Tu jí lékaři zavedli jen týden před útokem při náročné operaci. Přestože se u ní zdravotní problémy bezprostředně po napadení neprojevily, musí teď navštěvovat lékaře.

„Mám neustálé bolesti hlavy, migrény, jsem dezorientovaná a točí se mi hlava. Toto všechno se začalo objevovat s odstupem. Od útoku mám také noční můry, bojím se chodit kamkoliv sama, a to hlavně za tmy. Jsem přehnaně paranoidní, neustále se otáčím za sebe a mám pocit, že mě někdo sleduje,“ uvedla napadená.

Útočníka už policie zná a je vyšetřovaný na svobodě. „Muže bezprostředně po činu zadržela policejní hlídka. Podezřelý byl pod vlivem alkoholu a skončil na policejním oddělení. Nyní je podezřelý z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, kdy mu v případě odsouzení hrozí až tři roky odnětí svobody,“ řekl policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle informací CNN Prima NEWS měl muž nadýchat více než 2,5 promile alkoholu. Z útoku si prý nic nepamatuje. Skupinku, se kterou muž na místě byl, prý napadená nikdy neviděla a ani s nimi nemluvila.

Policisté vyzývají případné svědky, kteří incident 1. března večer na parkovišti v Praze 9 viděli, aby se jim ozvali na linku 158 a pomohli případ vyřešit.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zasnoubení, pak brutální útok sekerou: Spadl jsem na ni kolenem, hájil se muž. Soud neuvěřil

Tagy: