Osamělý „Kevin Bacon“ hledal společnost. Domů ho dovedly sušenky, získal si srdce zachránců

Kevin Bacon je 450kilové prase, které se po odjezdu majitele cítilo opuštěné. Vydalo se proto na procházku, při níž si našlo nové kamarády  rodinu Molgaardových.

Prase jménem Kevin Bacon se cítilo osamělé. Vyšlo si na procházku a našlo nové přátele

Kevin Bacon má rád procházky, poznávání nových lidí a zejména donuty. Nejedná se však o amerického herce známého například z filmu Footloose, ale o 450kilové prase z Brightonu. Právě to se v pátek 1. března cítilo na farmě opuštěné, a tak vyrazilo za dobrodružstvím. Během své krátké výpravy si našlo nové kamarády – rodinu Molgaardových. Právě u jejich dveří se obří všežravec zjevil. Za pomoci sušenek a dohledu oddělení šerifa ho dovedli zpět domů.

Jake Molgaard z Brightonu v USA byl v pátek 1. března večer doma, když si jeho manželka všimla něčeho neobvyklého. „Bylo kolem 20. hodiny, dívám se na televizi, když má žena přišla do pokoje a řekla mi, že skrze kameru na příjezdové cestě vidí prase. Řekl jsem: ‚To myslíš vážně?‘“ líčil moment novinářům z televize WTMJ.

Kevin Bacon – 450kilové černé prase – stál u jejich zadních dveří. Zabloudil z nedaleké hobby farmy a chtěl je pozdravit. Molgaardová několikrát zavolala, až našla jeho majitele, který byl na víkend mimo město.

ČTĚTE TAKÉ: Drsný útok kosatky na žraloka může mít hlubší význam. Vědci viní změnu ekosystému

„‚Jo, to je určitě moje prase. Je velké a černé?‘ ptal se majitel. Řekl jsem, že ano. On na to, že se jmenuje Kevin Bacon a že je zřejmě trochu osamělý, takže asi jen hledá společnost,“ pokračoval Molgaard. Jak záhy zjistili, Kevin Bacon je jemný obr. Má rád procházky, poznávání nových lidí a ze všeho nejvíc jezení donutů.

Kevinovi museli skočit na záda

„Manželka ho začala okamžitě krmit. Dělá to s každým zvířetem, které se u nás na zahradě objeví,“ sdělil Molgaard agentuře AP. Prase si v průběhu hledání majitele pochutnalo na jablkách, rajčatech, mrkvi a rýžových koláčcích.

S pomocí Oddělení šerifa okresu Kenosha nakonec přivedla rodina Molgaardových Kevina domů – procházka dlouhá 1,6 kilometru jim trvala neuvěřitelné dvě a půl hodiny. V jednu chvíli musela Molgaardova dcera Chloe vylézt Kevinovi na záda, aby ho rozhýbala.

„Majitel říkal, že když se nám zastaví, můžeme mu skočit na záda a on se v tu chvíli rád rozběhne,“ podotkl Molgaard. Domů ho s rodinou nalákali pomocí sušenek Oreo a dalších věcí, které našli v lednici. Nejen, že ho dostali domů, ale získali v něm také kamaráda na celý život.

„Všichni ho chtěli okamžitě adoptovat. Řekl jsem, že nemáme kam dát 450kilové prase. Ale ano, hned si ho zamilovali,“ dodal otec rodiny. Kevin Bacon si nezískal jen srdce rodiny, ale také strážců zákona.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Žraloci rybářům sežrali úlovek, pak zaútočili na loď. To jsem ještě neviděl, žasl člen posádky

„Jak můžete podle úsměvu ve tváři jednoho z našich členů poznat, byl nadšený, že se setkal s novým přítelem a zvládl ‚typický okresní hovor‘, jak by řekli naši přátelé z města. Možná mu budeme muset najít plyšáka prasete místo jednoho z našich připravovaných plyšáků K9,“ uvedlo na svých sociálních sítích ke zmiňované fotografii Oddělení šerifa okresu Kenosha.

Tagy: