Rodinná oslava skončila krvavou bitkou. Řádění násilníků popsala majitelka pronajatého sálu

Oslava v Popradu se zvrhla v bitku.

V Popradu se strhla hromadná bitka

Divoká hádka přerušila příjemnou zábavu na rodinné oslavě ve slovenském Popradu. Sešlost, které se účastnilo přes padesát hostů, se náhle zvrhla v hromadnou rvačku. V sále, kde se večírek konal, zůstalo rozbité vybavení, jídlo a krev na podlaze. Spolu s majitelkou prostoru byl zraněn také člen soukromé ochranky, kterého účastníci dokonce pobodali. Tři útočníci skončili ve vazbě.

Majitelé sálu před začátkem akce vše vyzdobili. Příjemné slavnostní chvíle si mělo užít na 50 hostů. Vše ale skončilo rozbitým vybavením s jídlem a krví na podlaze. Oslavu totiž ukončila drsná bitka.

ČTĚTE TAKÉ: Sebevražda 15letého Romana rozpoutala drama. Jeho matka měla střílet u domu spolužačky

Posezení se mělo nést v pokojném duchu až do doby, kdy se do sebe okolo druhé hodiny ranní pustili dva švagrové. „Objednavatelka nás prosila, abych nevolal policii. Chtěli si to vyřešit mezi sebou,“ vysvětlila majitelka prostoru. „Jenže došlo k napadení muzikantů, dokonce jim i začali ničit nástroje. Radši jsem zavolala soukromou bezpečnostní službu,“ popsala nepříjemné momenty.

Když členové služby přijeli na místo, chtěli ochránit hudebníky. To ale rozohnilo již rozvášněné hosty tak, že se začali prát i s ochrankou. „Jeden z útočníků na členovi bezpečnostní služby klečel a mlátil ho, druhý ho kopal po celém těle a třetí, nejmladší z agresorů, bodl muže nožem do břicha,“ přiblížila detaily bitky mluvčí Krajského ředitelství policejního sboru v Prešově Jana Ligdayová.

V nemocnici skončilo po rvačce více lidí. Mezi nimi byla i majitelka prostor, které během vyhrocené situace zranili oko, a také člen bezpečnostní služby, který utrpěl bodnou ránu v oblasti břicha. „Muže museli lékaři urgentně operovat. Jeho stav je již stabilizovaný, přičemž později byl přeložen z JIP na běžné oddělení,“ sdělila mluvčí popradské nemocnice Martina Pavlíková.

Tři hlavní aktéři skončili obvinění v policejních celách a na soudní proces si počkají za mřížemi. „Na návrh prokurátora soud rozhodl, že trojice obviněných bude umístěna do vazby. Byli trestně stíhaní pro spoluúčast na zločinu ublížení na zdraví,“ ozřejmil Pavol Roth, soudce Okresního soudu v Popradu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vypadalo to jako nehoda, ale šlo o vraždu. Muž narazil do auta expřítelkyně, dostal 25 let

Tagy: