Známý zpěvák oplakává úmrtí Haščákové: Na poslední zprávu jsi neodpověděla, chápu to až teď

Mezi nejbližší přátele zesnulé zpěvačky Barbary Haščákové patřil v posledních letech také hudebník Miro Jaroš. Byl s ní v kontaktu až do samého konce, na poslední textovou zprávu mu však bývalá členka dua MC Erik & Barbara už neodpověděla. Proč se neozvala, pochopil až nyní.

Smutná zpráva o odchodu zpěvačky Barbary Haščákové zasáhla celé Česko i Slovensko. Nad její ztrátou truchlí nejenom její blízcí, ale i fanoušci. Úmrtí umělkyně, jež se nejvíce proslavila v hudebním duu s MC Erikem, citelně zasáhlo také zpěváka Mira Jaroše.

ČTĚTE TAKÉ: MC Erik a Barbara jsou milenci, mysleli si fanoušci. Muzikant řekl, jak to mezi nimi bylo

Muzikantka známá díky hitům jako Sen či Keď príde láska žila na Floridě, přesto nadále udržovala kontakt s kamarády ze Slovenska. S Jarošem si byli blízcí a často spolu komunikovali. Odpovědi na svou poslední textovku se ale Jaroš nedočkal. Jaký to mělo důvod, pochopil až teď. „Je mi moc smutno. Ještě nedávno jsme si posílali hlasovky, ve kterých jsi mi povídala o svých plánech. Na mojí poslední už mi ale nepřišla odpověď. Důvod jsem pochopil až dnes,“ napsal Jaroš v příspěvku na sociální síti v neděli.

Poprvé se hudebník se známou zpěvačkou setkal před více než 20 lety, kdy byl jejím velkým obdivovatelem. „Potkali jsme se v roce 1995, když jsi mi po vašem koncertě dala podpis na tričko. Přísahám, že jsem ho nikdy nevypral. Tehdy jsme se ještě neznali,“ pokračoval jeho dojemný vzkaz, jehož součástí je i fotografie, na níž Haščáková dává Jarošovi autogram.

Zpěvačka pro něj byla velkou inspirací a idolem, jako pro mnoho jiných začínajících umělců. „Toužil jsem stát se zpěvákem a vaše hudba s Erikem mi dovolila snít ve velkém. Tvůj hlas. Když hrála v rádiu píseň Anjel, všichni jsme byli potichu a poslouchali,“ vzpomínal slovenský muzikant, který mimo jiné skládá i písně pro děti.

Před téměř deseti lety se pak Jarošovi splnilo, po čem toužil nejeden zpěvák. Podařilo se mu přemluvit hvězdu 90. let, aby s ním nahrála společný duet. „Můj sen jsi mi splnila, když jsme spolu nazpívali Nepozerám. Děkuji, že jsem tě mohl poznat,“ svěřil se Jaroš.

„Jedinečná, křehká a nezapomenutelná. Posílám ti nahoru velké objetí. Ty víš. Mám zlomené srdce. Odpočívej v pokoji. Nikdy na tebe nezapomenu,“ zakončil srdceryvný text blízký kamarád Haščákové.

V komentářích pod jeho příspěvkem vyjádřila smutek i řada dalších celebrit, například moderátorka Zuzana Belohorcová, herečka Karin Haydu, choreograf Laci Strike, rapper Kali nebo hvězda reality show Lucia Mokráňová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vozíčkáři se nemají jak bránit, říká zpěvačka Tomešová. Podpořila je charitativní akcí

Tagy:
smrt Slovensko zpěvačka úmrtí MC Erik a Barbara Erik Aresta Barbara Haščáková Miro Jaroš