Sexuální útok na německém koupališti: Cizinci obklíčili 13letou dívku a sahali jí pod bikiny

Německá policie řeší další případ sexuálního obtěžování. Kauza se stala ve vnějším bazénu plaveckého areálu Agrippabad v Kolíně nad Rýnem. Osm mladíků ve věku 16 až 26 let tam obklíčilo třináctiletou dívku, přičemž ji začali osahávat a strkat do ní, píše web týdeníku Focus.

Policie uvedla, že iniciátorem útoku a hlavním podezřelým je 16letý teenager, který se potopil, rukou se dostal pod spodní díl dívčiných bikin a začal ji osahávat. Deník Bild píše, že mladistvý je Iráčan.

ČTĚTE TAKÉ: Německem otřáslo brutální znásilnění. Afghánec zneužil studenta z Polska, ukázala kamera

Dívce se nakonec podařilo z jejich sevření dostat a okamžitě se vydala za plavčíkem, který přivolal policii. Vyšetřovatelé ale mají svázané ruce, všech osm mladíků odmítlo vypovídat. Policie zkoumá záběry z kamer a hledá svědky incidentu, píše web týdeníku Focus.

Deník Bild napsal, že dívka je Němka a bazén navštívila se svými kamarádkami. Nikoho z útočníků neznala a nikdy s nimi nebyla v kontaktu.

Po identifikaci byl hlavní podezřelý teenager propuštěn. Podle informací z deníku Kölner Stadt-Anzeiger žije v ubytovně pro uprchlíky. Zbývající zadržení jsou registrovaní v Kolíně nad Rýnem a v Bonnu. Čtyři mají syrské občanství a tři turecké.

„Reakce právního státu musí být rychlá, musí dojít k odsouzení a okamžité deportaci do domovských zemí,“ zdůraznil Gregor Golland, poslanec CDU. „Neregulovaná imigrace, zejména mladých mužů, zahlcuje naši zemi a má negativní důsledky. Měli bychom dohlédnout na to, aby zejména ženy a děti byly lépe chráněny,“ dodal.

Podle policejního mluvčího zatím není jasné, z jakých trestných činů budou obviněni, vyšetřování je stále na začátku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zastřelil děti i rodiče. Pachatel hrůzného masakru neušetřil ani psy, americké policii uniká

Tagy: