Otřesná vražda v Brně: Lidé se vydali sledovat ohňostroj, jednoho člověka zabil nožem cizinec

Cizinec v Brně-Bystrci v sobotu večer pobodal dva lidi, jeden z nich v nemocnici zemřel

Vražda v Brně-Bystrci

Cizinec v Brně-Bystrci v sobotu večer pobodal dva lidi, jeden z nich v nemocnici zemřel. Muž je v policejní cele, je podezřelý z vraždy. Policie žádá svědky, aby se jí ozvali. Na Brněnské přehradě se konal ohňostroj, mířily na něj desetitisíce lidí.

V sobotu večer krátce před 20. hodinou došlo poblíž tramvajové zastávky Přístaviště v Brně-Bystrci mezi několika lidmi k potyčce, při které jeden muž nožem napadl a zranil dvě osoby. „Ty musely být s bodnořeznými poraněními převezeny do nemocnice. Jeden napadený později v nemocnici zemřel,“ uvedla policie na Twitteru.

ČTĚTE TAKÉ: Nelítostný vrah seniorů z Rychnovska. Oběť hodil do studny, další nechal udusit v šatníku

Útočníka policisté na místě zadrželi a umístili do cely. Cizinec je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy. „Kriminalisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc. Jestliže jste byli svědky napadení, popřípadě víte, co mu předcházelo, okamžitě volejte tísňovou linku 158. Policisté taktéž uvítají videozáznamy z potyčky pořízené například na mobilní telefon,“ sdělil policejní mluvčí Petr Vala na webu.

Nad Brněnskou přehradou se v sobotu večer rozzářil první ze soutěžních ohňostrojů, které jsou součástí festivalu zábavy Ignis Brunensis. Sledovaly jej desetitisíce diváků.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nelítostný vrah seniorů z Rychnovska. Oběť hodil do studny, další nechal udusit v šatníku.

Tagy:
nemocnice vražda Twitter Brno ohňostroj Brněnská přehrada Ignis Brunensis