Pár kilo štěstí v náručí a první holčička. Alena Schillerová se stala trojnásobnou babičkou

Bývalá ministryně financí Alena Schillerová (ANO) slaví narození vnučky, stala se již trojnásobnou babičkou. Svoji radost sdílela se sledujícími na Instagramu, kde se podělila o fotografii z porodnice s „pár kily štěstí v náručí“. Holčička dostala jméno Laura. V komentářích začaly proudit stovky gratulací od veřejnosti i od dalších tváří z ANO a jeho okolí.

„Těch pár kilo štěstí držím v náručí díky svým dětem už potřetí. Poprvé holčičku. Vítej, Laurinko, v naší rodině, čeká tě v ní spousta lásky,“ sdílela Schillerová v příspěvku na Instagramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejezdím na dovolené, lákaly by mě pak výlety. V létě kutám doma, říká Šlachta

Gratulace v komentářích na sebe nenechaly dlouho čekat. Objevil se mezi nimi například předseda pražské buňky ANO Ondřej Prokop: „Moc gratuluji, Aleno! Ať je malá jen zdravá a prospívá.“ Blahopřání připojila i Monika Babišová. „Moc moc gratuluji celé rodině,“ napsala.

Výběr jména byl prý jasný. „Bylo to opravdu jednoduché, protože můj syn, už když mu bylo 15 let, říkal, že by chtěl jednou holčičku Lauru,“ sdělila poslankyně dříve deníku Blesk. Mluvila o synovi Jaroslavovi, který Schillerové již nadělil stejnojmenného vnuka. Druhého vnuka Františka se dříve dočkala od dcery Petry Rusňákové.

V nakupování dětských šatiček před porodem se prý neangažovala. „Jsem trošku pověrčivá, takže oblečky na Laurinku jsem nekupovala. Jediné, co jsem si domů pořídila, je stoleček na kreslení pro vnuky a už jsem k němu koupila tři židličky,“ prozradila dříve Blesku.

Svalnatý Fiala jako Ken, Schillerová coby Barbie. Češi se baví aplikací na úpravu fotografií:

Tagy: