Pavla Kinclová znovu oblékne šťastné šaty. Zápas svého muže bude ale sledovat z obýváku

Oktagon MMA se 2. března přesune do Ostravy a v hlavním zápase galavečera se utkají Patrik Kincl (34) a polský zápasník Piotr Wawrzyniak (33). Jaké jsou poslední dny před zápasem pro českého bojovníka, který drží titul šampiona střední váhy, prozradila pro CNN Prima NEWS jeho manželka Pavla Kinclová.

Piotr Wawrzyniak dlouhé čtyři roky neprohrál a nejspíš udělá vše pro to, aby si skóre nepokazil. I Patrik Kincl se na zápas pečlivě připravuje. Jak se v té chvíli mění atmosféra v jeho domácnosti? „Velmi se to mění v tom smyslu, že jsme opravdu spíše jako spolubydlící. Řešíme jen ty nejnutnější věci,“ prozradila Pavla Kinclová v rozhovoru pro web Prima Ženy. „Péče o domácnost a dceru je na mně. Občas, tentokrát výjimečně, se nám daří si i trochu pokecat, ale jinak je všechno takové omezené,“ dodala.

Svému manželovi je Pavla velkou oporou. Je smířená s tím, že čtrnáct dnů před zápasem se musí o vše postarat a jít zápasníkovi „stranou“. „Nevadí mi to, sice se to tentokrát trochu potkalo s mým větším pracovním nasazením, sešlo se mi víc věcí, ale hodně mi pomáhá moje maminka. Obecně to prostě beru tak, že 14 dnů je víceméně všechno na mně. Ale zároveň, když vím, že s tím druhým nemusím počítat, je mnohem jednodušší si ten čas zorganizovat,“ vysvětlila.

Legendární šaty pro štěstí

Kinclovi fanoušci si už mohli všimnout, že Pavla nosí na všechny jeho zápasy stále stejné šaty. Mají barvy Oktagonu, tedy černou, bílou a žlutou, a pravým důvodem, proč je oblékne i nyní, není jen fakt, že jí sluší. Jsou rovněž jakýmsi talismanem pro štěstí. „Budu je mít, ale budu je mít doma, protože nemáme na ten den hlídání. Takže budu koukat s kamarádkami doma z obýváku, ale šaty si na sebe vezmu,“ potvrdila.

Dcera Anežka už tátu naživo zápasit možná neuvidí

O Kinclově profesi má povědomí i tříletá dcera Anežka. „Bereme ji na tréninky, ví, jak to tam vypadá, ale na galavečer jsme ji ještě nevzali a nevím, jestli ještě stihne vidět vůbec taťku naživo,“ vysvětlila Kinclová s tím, že za dalších pár let už její manžel třeba zápasit nebude. Například i Kinclův rival Karlos Vémola (38) už promluvil o tom, že svou kariéru ukončí.

ČTĚTE TAKÉ: Myslel jsem na konec kariéry, říká Peňáz. Teď chce Kinclův titul. A jak si žije ve Švédsku?

„Když už bych ji s sebou brala na nějaký galavečer, líbilo by se mi, kdyby vydržela několik hodin sedět na místě a koukat. Takže bych to viděla tak v nějakých deseti letech, což těžko říct, jestli za sedm let bude Patrik ještě zápasit,“ dodala Kinclová.

Nenávistné komentáře Kinclová neřeší

Jako manželka známého bojovníka se občas nevyhne nenávistným reakcím na sociálních sítích. Jak se s nimi vyrovnává? „Já si zcela upřímně až tak mediálně známá nepřijdu, asi reálně ani nejsem, ale občas, když něco nasdílí Patrik, tak tam něco přijde. A upřímně si z toho vůbec nic nedělám. Sama za sebe nechápu, proč někdo jde na profily cizích lidí a píše jim tam hejty, ať už na vzhled nebo na cokoliv jiného,“ popsala Pavla Kinclová, která už se těší, až s manželem vyrazí po sobotním zápase za teplem. „Nejspíš to bude Dubaj nebo Kanárské ostrovy. To máme pořád ještě v řešení,“ prozradila a dodala, že v létě nebudou chybět ani české hory – Šumava nebo Krkonoše.

Podívejte se na rozhovor s Patrikem Kinclem po zápase s Karlosem Vémolou:

Tagy:
rodina rozhovor vztahy Oktagon MMA Patrik Kincl Pavla Kinclová Piotr Wawrzyniak