Pervitin, houbičky a extáze. Pražské policisty překvapil obsah dámské kabelky

Drogy ukryté v kabelce

Větší množství nejrůznějších drog našli policisté během kontroly na ulici v pražské Libni u ženy, která se jim zdála podezřelá. Navíc se ukázalo, že za drogy byla už v minulosti trestaná. Stejná hlídka jen o pár dní předtím našla drogy i u muže na ubytovně.

Tajemství dámské kabelky se rozhodli odhalit policisté při kontrole v pražské Libni. Čekali všechno možné, od kosmetiky až třeba po vánoční dárky. Obsah kabelky 24leté ženy je ale velmi překvapil.

„Policisté u ženy nalezli 20 gramů pervitinu, více než 30 tablet extáze, houbičky a další drogy,“ sdělila policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Po tomto nálezu už policisté ženě kabelku samozřejmě nevrátili.

„Policisté po lustraci zjistili, že žena již byla za drogové delikty v minulosti několikrát souzena,“ uvedla Siřišťová. Ta samá hlídka přitom jen o několik dní dřív odhalila drogy při kontrole ubytovny.

V tomto případě hrála hlavní roli marihuana. „Při kontrole jednoho z mužů nalezli více než 600 gramů marihuany a pervitin. Muž byl převezen na policejní služebnu,“ doplnila Siřišťová. Měl mít navíc drogy už nasáčkované a pravděpodobně připravené k prodeji. Policistům se také přiznal, že už v minulosti byl kvůli drogám podmínečně odsouzen.

Tagy:
drogy Policie ČR kontrola kabelka pervitin Violeta Siřišťová ubytovna Libeň Praha dámská kabelka metamfetamin droga