Pljuščenko měl infarkt, tvrdí ruská média. Jeho manželku naštvaly lži o taxíku

Začátkem týdne ruská média hojně psala o tom, že Jevgenij Pljuščenko prodělal infarkt. Sám krasobruslař ovšem tuto informaci popřel. Ohradil se také vůči tvrzení, že měl do nemocnice odjet taxíkem. Tuto službu prý nevyužívá už tak 20 let. „Mám velký vozový park,“ pochlubil se sportovec na sociálních sítích.

Zdravotní komplikace měly Pljuščenka postihnout během dětské módní přehlídky v Moskvě, která se konala 1. června. Tvrdí to ruská televize NTV, která zveřejnila video, ve kterém se 39letý sportovec párkrát držel rukou v oblasti hrudníku. Poté, nečekaje na lékaře nebo sanitku, měl nasednout do taxíku a odjet do nemocnice. Jeho manželka Jana Rudkovská, která mu dělala na večírku doprovod, na akci zůstala společně s jejich dětmi.

Manželé se vůči všem spekulacím okamžitě ohradili. Nejvíce je ovšem pobouřila informace, že měl dvojnásobný olympijský vítěz jet do nemocnice taxíkem. „Krize je krize, ale taxíkem ještě rozhodně nejezdíme! To je přímo vtipné. Přesně tak vznikají lži,“ napsala Rudkovská na sociálních sítích.

Jsou to fake news

Spekulace popřel i sám Pljuščenko. Že jde o lež podle něj dokazuje fakt, že o tři dny později opět stál na bruslích a bavil své fanoušky triky na ledě. Následující den si šel na tři hodiny zahrát hokej. „Přehlídka proběhla 1. června v Moskvě, včera (4. června) jsem vystupoval na své lední show a překonal svůj osobní rekord skokem 15 beduínů. Dnes jsem hrál tři hodiny hokej,“ uvedl vše na pravou míru ruský krasobruslař.

„A ano, mám velký vozový park, taxíky nepoužívám už tak 20 let. Překvapuje mě, že se tyto fámy šíří uprostřed mého turné. Jsou to fake news,“ uzavřel Pljuščenko.

Tagy: