Po tragické ztrátě miminka přišlo štěstí. Sára Affašová sdílela radostnou novinu

Po zhruba čtvrtroce od tragické ztráty syna se herečka Sára Affašová s partnerem Martinem Donutilem podělila na sociálních sítích se svými fanoušky o radostnou novinu. Při návštěvě New Yorku, kam pár na podzim vycestoval, syn oblíbeného herce poklekl. „Budeme se brát,“ prozradila Affašová a sdílela fotografie s prstenem na ruce.

„A ještě v listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl. #budemesebrat,“ připsala Affašová v polovině ledna k fotografiím se svým, nyní již snoubencem, Martinem Donutilem. Od října se tak jedná o první radostnou zprávu, s níž se herečka na sociální sítích pochlubila.

Pod snímky zamilovaného páru, na nichž nadšená Affašová ukázala i zásnubní prsten, okamžitě začaly přibývat vzkazy nadšení a podpory. „Moc vám to přeji, buďte už jen šťastní,“ napsala jedna ze sledujících.

Na konci října 2022 si totiž pár prožil největší noční můru všech rodičů: ztratili novorozeného syna. Celé těhotenství probíhalo bez problému, den před porodem však Matyáškovi přestalo tlouct srdce. Affašová tak svého „přenádherného syna přivedla na svět bez dušičky“.

Nejtěžší bylo si odpustit

Poté, co se s bolestnou zprávou pár svěřil svým fanouškům, stáhl se do ústraní. Právě New York byl jednou z destinací, kde herci trávili společný čas. „To, co se nám stalo, mě donutilo se zastavit a přemýšlet, a to hodně. O podstatě věcí, hodnotách, životě – jak jsem ho žila a jak už ho žít nechci. O tom, co je opravdu důležité, jak si člověk neváží základních věcí, které jsou vzácné,“ vyjmenovala koncem listopadu.

Prozradila, že celý svůj dosavadní život přehodnotila. „Obrátil se nám vzhůru nohama,“ uvedla. Mladá a nadaná umělkyně je zastánkyní toho, že se vše děle z nějakého důvodu. „Nejtěžší zřejmě bylo si odpustit, že jsem to ‚nedokázala‘. Už se takto snažím nepřemýšlet,“ pokračovala a zmínila některé otázky.

„Musela jsem se naučit něco o sobě? Měla jsem si sáhnout do těch největších hloubek, abych se v životě posunula dál? Možná,“ dodala. Následně zdůraznila, že je potřeba žít dál, ačkoliv jí právě tuto větu musel její partner často připomínat.

Tagy: