Pobodání mezi manželi na Mělnicku: Svědci hovoří o motivu, zmiňují raněné dítě a psa

Incidentu v Obříství na Mělnicku měla podle zjištění vyšetřovatelů předcházet manželská hádka.

Pobodání na Mělnicku

Incidentu v Obříství na Mělnicku, kde policisté nalezli pobodaného muže a zraněnou nezletilou osobu, měla podle zjištění vyšetřovatelů předcházet manželská hádka. Muž s poraněním hrudníku se pohyboval v okolí jednoho z mostů v obci, pomoc mu přivolali kolemjdoucí. Jeho manželku policie zajistila. Mezi místními se spekuluje o tom, že za krvavým sporem mělo stát pokousání psem.

Měla to být klidná velikonoční neděle, místo toho ale do Obříství spěchali záchranáři i kriminalisté. „Od včerejšího podvečera prověřujeme napadení mezi manželi,“ potvrdila CNN Prima NEWS mluvčí středočeských policistů Vlasta Suchánková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nová svědectví o české sektě: Sexuální napadení v autě místo pomoci popsala i dcera léčitele

Běžná partnerská hádka se podle svědků nejspíš rychle zvrhla v surové napadení. Po noži měla sáhnout žena. Pobodaný muž byl nalezen okolo šesté hodiny večerní, v souvislosti s případem policie zadržela devětatřicetiletou ženu.

Zraněný muž si přitom pomoc nepřivolal sám. Všimli si ho lidé přecházející Štěpánský most přes Labe. „Na místě se pohyboval šestačtyřicetiletý cizinec, který měl zjevné poranění hrudníku. Policisté pak zajistili manželku muže, která je v současné době v režimu zadržení,“ objasnila mluvčí.

Na pomoc pobodanému přiletěl vrtulník. „V péči jsme měli také dítě s lehčím zraněním. Obě osoby jsme transportovali do pražských nemocnic,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí středočeských záchranářů Marek Hylebrant.

V obci se podle zjištění redakce CNN Prima NEWS spekuluje o tom, že dítě měl pokousat pes. Tento dramatický incident tak byl údajně jádrem manželského sporu.

„V současné době také probíhají veškeré procesní úkony. Zatím nebyl nikdo obviněn. Policisté zjišťují veškeré okolnosti tohoto činu,“ shrnula Suchánková. Vyšetřovatele nyní čeká zřejmě složité vyslýchání všech svědků a známých rodiny.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Násilný trestný čin v Teplicích vyšetřuje policie. Zadržela možného podezřelého

Tagy: