Drama na Mělnicku: Policisté našli pobodaného muže, zraněné má být i dítě. Zadrželi ženu

Policisté v neděli večer zasahovali v Obříství na Mělnicku.

Pobodání na Mělnicku

Policisté v neděli večer zasahovali v Obříství na Mělnicku. Podle informací webu Aktu.cz měl být pobodán muž, došlo i ke zranění nezletilé osoby. Strážci zákona měli v souvislosti s incidentem zadržet jednu ženu.

O incidentu informovali policisté na svém webu. „V neděli, krátce po šesté hodině večer jsme přijali oznámení o muži, který měl zjevné poranění na hrudníku a pohyboval se na Štěpánském mostě na Mělnicku. Jednalo se o 46letého cizince, kterého následně Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje transportovala do jednoho ze zdravotnických zařízení v Praze,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

ČTĚTE TAKÉ: V centru Plzně našli mrtvou ženu v řece. Policie i záchranáři se ji snažili oživit, avšak marně

Dle informací webu Aktu.cz došlo i ke zranění nezletilé osoby. V souvislosti se zraněním muže omezili policisté na svobodě 39letou ženu, rovněž cizinku, která je v současné době v režimu zadržení. „Policisté nyní provádějí potřebné úkony trestního řízení, aby zjistili skutkový stav věci, tedy prověřili veškeré okolnosti, které napadení předcházely. Bližší informace bude možné poskytnout během zítřejšího dne,“ dodala Suchánková.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Násilný trestný čin v Teplicích vyšetřuje policie. Zadržela možného podezřelého

Tagy: