Úspěšný jezdec Ondřej zemřel při závodě v Albrechticích. Zdrcení lidé mu posílají vzkazy

Tragédie na závodech aut v Albrechticích

Tragédie na závodech aut v Albrechticích

Během tragické nehody na mezinárodních automobilových závodech v Albrechticích zemřel 32letý Ondřej. Úspěšný jezdec přitom ještě v sobotu slavil druhé místo. Byl to sympatický člověk, kolega a kamarád, vzpomínají jeho blízcí.

Během své kariéry zaznamenal Ondřej hned několik úspěchů. V MČR dvoulitrových formulí skončil v minulé sezóně druhý, předloni třetí. Na nejslavnějším závodu v České republice, Ecce Homo, si připsal pět startů, připomněl jeho úspěchy správce facebookové skupiny Hillclimb Czech Republic.

ČTĚTE TAKÉ: Čelní střet motorkářů na Plzeňsku: Jeden zemřel na místě, druhý je těžce zraněný

Smrt oblíbeného jezdce závodnickou komunitu zasáhla. „Odpočívej v pokoji, kamaráde,“ zní jeden z desítek komentářů pod příspěvkem. „Upřímnou soustrast celé rodině, bylo mi ctí tě poznat, čest tvojí památce,“ napsal další z uživatelů.

„Nešťastná událost se stala během víkendového závodu s mezinárodní účastí. Havárie se měla stát během druhé nedělní jízdy krátce před 14. hodinou. Závodník pravděpodobně nezvládl svůj závodní speciál a vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu,“ popsal reportér CNN Prima NEWS Martin Holek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: „Paní jsme vytáhli ohořelou, pána už bohužel ne.“ Svědek popsal děsivou nehodu na Rokycansku

Tagy:
Martin Holek závody dopravní nehoda automobilové závody CNN Prima NEWS Česko sport Albrechtice sportovní disciplína nehody a mimořádné události silniční nehoda Albrechtický kopec