Policie pátrá po totožnosti mladé ženy, jejíž tělo vyplavilo Labe. O pomoc žádá veřejnost

Děčínští kriminalisté nalezli začátkem dubna v Labi tělo neznámé ženy. I přes provedené prověrky se kriminalistům zatím nepodařilo vypátrat její totožnost. Policie proto vypracovala pravděpodobné portréty ženy a žádá veřejnost o pomoc s identifikací.

Mrtvolu ženy našli kriminalisté z Děčína 2. dubna krátce po šestnácté hodině, a to v mírné zátoce koryta pravé strany řeky Labe v obci Těchlovice. Její tělo bylo ve značném stádiu rozkladu. „Dle zjištěných indicií se jednalo o ženu bílé pleti, přibližného stáří 18 až 25 let,  174 cm vysoké a 75 kg  vážící.  Žena měla dlouhé hnědé vlasy stažené gumičkou do culíku a výrazný horní předkus,“ informovala policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Žena na sobě měla šedou halenku s potiskem drobných květin bílé a modré barvy, šedý svetr s rozšířenými rukávy od lokte k zápěstí a černé dlouhé legíny. Na nohou měla hnědé polokozačky na podpatku se zapínáním na zip.

Kriminalistům se stále nepodařilo zjistit totožnost ženy. Ve spolupráci s antropologem Kriminalistického ústavu proto byly sestaveny pravděpodobné portréty ženy. „Žádáme tímto každého, kdo by ženu na identikitu poznal, aby se obrátil na PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality Děčín, tel. 974 432 213, 974 432 336 nebo na linku 158,“ sdělila Kubíčková.

Tagy: