Smrt dvouleté Danky v Srbsku: Policie zadržela další podezřelé, jeden z nich ve vazbě zemřel

Srbská policie zadržela další dva podezřelé, kteří se měli podílet na zmizení dvouleté Danky, informuje Daily Mail. Otec a bratr jednoho z hlavních podezřelých měli pomáhat s ukrytím těla holčičky. Nedlouho po zadržení však jeden z nich ve vazbě zemřel.

Srbská policie zadržení dvou kompliců oznámila v sobotu, informuje Daily Mail. Dvěma mužům, kteří dvouletou Danku srazili autem, měli pomoci přemístit tělo ze skládky, kam jej původně ukryli, na nové, dosud neznámé místo.

ČTĚTE TAKÉ: Rána v případu Maddie. Smrt klíčového svědka může zhatit vyšetřování, policie bojuje s časem

Čtyřicetiletý komplic měl být ve vazbě na policejním oddělení v Boru držen již dva dny, píše rakouský Kronen Zeitung. V neděli ráno tam zemřel. „I přes včasnou reakci policistů a lékařů se jej nepodařilo zachránit. Zdravotníci konstatovali přirozenou smrt,“ informovala policie.

Srbský ministr vnitra Bratislav Gašić uvedl, že oba hlavní podezřelí se k činu přiznali, ale jejich výpovědi si vzájemně odporují, píše srbský Informer. „Vzali nás na skládku, aby nám ukázali, kde tělo bylo. Máme ale informace, že se jeden 28. března vrátil a převezl tělo na jiné místo. Nemůžeme jim věřit, protože se obviňují navzájem,“ řekl ministr.

Vzhledem k nepravdivým výpovědím se policisté obávají, že Danka mohla být po srážce s autem stále naživu. Muži měli dívku naložit do auta a poté uškrtit.

Policie v současné době prohledává domy příbuzných a přátel dvou podezřelých, a také lesy a nepoužívané farmy a sklady.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nevlastní dceru nechali žít v boudě na zahradě. Soud poslal partnery z Klatovska za mříže

Tagy: