Pozor na ozbrojeného muže, varují pražští policisté. Podezírají ho z vraždy

Pražští policisté pátrají od časných ranních hodin po 42letém muži z Lázní Libverda na Liberecku jako po hledané osobě. Městské státní zastupitelství v Praze udělilo předběžný souhlas s jeho zadržením v souvislosti s prověřováním zvlášť závažného zločinu vraždy. Je pravděpodobně ozbrojený a nebezpečný.

V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena, pátrají kriminalisté po 42letém muži, který je v tuto chvíli podezřelý z trestného činu vražda.

Muž je vysoký asi 190 centimetrů. Má štíhlou sportovní postavu. Vlasy má krátké, na stranách vyholené. Pravděpodobně je ozbrojený. Policie proto vyzývá veřejnost, aby se ho nikdo v žádném případě nepokoušel zadržet. Pokud víte, kde se zdržuje, nebo ho uvidíte, informujte o tom neprodleně na lince 158.

K trestnému činu došlo v sobotu v jednom z pražských hotelů, kdy muž následně odjel ve voze Škoda Scala RZ neznámo kam. Není vyloučeno, že se pohybuje po celém území republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí, upozornila pražská policie.

Muže nakonec policisté našli mrtvého v Polsku.

Tagy: