Populární herec Petr Nárožný leží v nemocnici. Po představení ve Zlíně nešťastně upadl

Herec Petr Nárožný od pondělí leží ve zlínské nemocnici Tomáše Bati. Nešťastně upadl na hotelu, kam se vrátil poté, co odehrál komedii Miliónový údržbář v tamním divadle Malá scéna. Musel podstoupit operaci, kterou provedl primář ortopedie, píše deník Blesk. Všechna představení se do odvolání ruší.

Petr Nárožný si způsobil vážný úraz – zlomil si stehenní kost. Chirurgický zákrok by měli lékaři provést zpravidla do 48 hodin. „Je v pořádku, ale ještě dospává. Návštěvy ještě opravdu nedoporučujeme,“ uvedla ortopedie ve Zlíně pro Blesk.

ČTĚTE TAKÉ: Karel Heřmánek „odešel“ podobně jako jeho maminka. Kolega zmínil třináctou komnatu herce

Herec se měl už v úterý přemístit do Bystřice pod Hostýnem, aby oblíbenou komedii odehrál i tam. Nečekaný úraz mu ale překazil plány. Zrušena jsou další představení, ve kterých Nárožný vystupuje. „Všech pět představení, kde hraje, jsme zrušili a já si počkám, až sám zavolá, že může hrát. Nechci ho stresovat,“ řekl Václav Hanzlíček z agentury Harlekýn, která komika zastupuje.

Informace o jeho zranění se poprvé podle webu Super.cz objevila na sociální síti Facebook v jedné z fanouškovských skupin. Pod příspěvkem vzápětí uživatelé vložili několik soucitných komentářů. „Stehenní kost je horší než lýtková. Snad nebudou žádné komplikace a přeji brzké uzdravení,“ píše se v jednom z nich.

Zdraví je pro Nárožného důležité. „Jako každý normální smrtelník si nejvíce přeju, abych netrpěl bolestmi. Neříkám, abych byl zdravej, v pětaosmdesáti nemůžete být v kondici třicátníka, to prostě nejde. Ty choroby se nastřádají, ale jde o to, aby byly snesitelné a úměrné. Snažím se být vůči stáří pokorný. Každý odehraný den musí brát člověk jako dar,“ uvedl Petr Nárožný pro CNN Prima NEWS před rokem.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Tagy:
zdraví nemocnice představení Zlín herec celebrity Petr Nárožný umění, kultura, zábava a média nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika