Posedla vás bába šedivá, hřímal Bůh šašek v Plasích. Démony vyháněl bitím žen, byly mu vděčné

Dům v Plasích, kde došlo k dramatickému domácímu porodu.

Další informace o sektě v Plasích, kde proběhl nepovedený domácí porod

Bití žen posedlými démony, takový byl život sekty sídlící v Plasích na Plzeňsku. Právě zde se před pár dny odehrálo drama během domácího porodu, po kterém matka i malé dítě skončily v péči lékařů. I rodičku měl posednout zlý duch. Reportérům CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, co se běžně dělo za dveřmi domu, kde náboženské uskupení Ohnivý drak v čele s Bohem šaškem sídlí. Samozvaný duchovní vůdce měl údajně k mlácení žen svolení.

Duchovní vůdce sekty Ohnivý drak Lukáš Stančík, který si nechává říkat Bůh šašek, zastává filosofii, že všechny ženy jsou posedlé tzv. bábou šedivou, tedy zlou entitou, démonem, kterého je potřeba fyzickým násilím vypudit z těla hostitelky, protože jinak se k mužům chovají nevlídně.

ČTĚTE DÁLE: Jak to bude s kontrolami na česko-německých hranicích? Mluvčí ministerstva popsal postup

Ke své smůle byla podle Stančíka posedlá démonem i žena, která se chystala na domácí porod. „V objetí s Lindou mi bába šedivá skrze ni řekla, beze slov, jen skrze prožitek, že až se jí narodí, tak ji utopím,“ vysvětloval guru své vnuknutí na internetu. Žena následný domácí porod málem nepřežila.

Stančík se dokonce v jednom ze starších záznamů otevřeně přiznal k napadení své družky. Partnerku podle svých slov zmlátil v zájmu vyhnání temného démona v podobě báby šedivé. „Tak si s ní zase ta šedivá bába prostě včera vytřela p*del a já si potom vytřel p*del s tou šedivou bábou. Zmydlil jsem Gabrielu jako nikdy,“ popsal proces svérázného exorcismu.

Členky s mlácením ale souhlasily a viděly v něm spásu. „Po krátké chvíli jsem si uvědomila, že kdyby mi tu facku nedal, tak bych asi pořád jela ten kolotoč. Vůbec bych si nevzpomněla, co jsme krásného spolu zažili,“ přiblížila Gabriela. „Taková facka může ženu vysvobodit z toho jejího bloudění,“ dodala.

Stančík podle svých slov spolehlivě pozná, kdy je žena v moci zlé entity. „Najednou je prostě nenávistná, vypadá jako můra,“ popsal v jednom ze svých poselství symptomy posedlosti.

„Vůdce v takové sektě představuje naprostou autoritu. V tomto případě vystupuje jako autorita léčitelská, která ví, co pro ty dané ženy je dobré, aby se vyléčily v duchovní oblasti a on jim ordinuje těžké fyzické násilí, a protože mu ženy naprosto věří, tak ho podstupují,“ vysvětlil pro CNN Prima NEWS psychoterapeut Prokop Remeš, který nastínil, že samozvané vůdce často žene k takovému chování pocit moci.

V komunitě by v současné době mělo žít zhruba deset lidí. Podle informací CNN Prima NEWS bylo na sektu podáno trestní oznámení za pomluvu. Policie se k věci odmítla blíže vyjádřit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hrůzné detaily domácího porodu na Plzeňsku: Matku v nemocnici hlídali policisté, hrozil útok

Tagy: