Poslední záběry Presleyové. Působila zlomeně, musela se přidržovat Elvisova kamaráda

Tři dny před svou smrtí se objevila na slavnostním udílení Zlatých glóbů. Lisa Marie Presleyová, jediné dítě krále rock'n'rollu Elvise Presleyho, již tehdy podle zahraničních novinářů nevypadala vůbec zdravě a musela se přidržovat ostatních.

54letá Presleyová se ještě v úterý objevila na 80. ročníku udílení Zlatých glóbů. Novináři z webu Page Six informovali, že nepůsobila vůbec zdravě, navíc byla velmi nejistá. V pátek pak americká zpěvačka zemřela. Její matka Priscilla, někdejší Presleyova manželka, uvedla, že měla zástavu srdce. I přes veškerou snahu záchranářů, kteří jí mimo jiné poskytli resuscitaci, se zpěvačku zachránit nepodařilo.

Mluvila pomalu

Při rozhovorech s novináři se údajně musela držet Jerryho Schillinga, dlouholetého kamaráda jejího zesnulého otce. „Chytím tě za ruku,“ měla mu říci.

Když pak rodačka z Memphisu chválila herce Austina Butlera za velmi „trefné a autentické“ ztvárnění krále rock'n'rollu, fanoušci si nemohli nevšimnout, že její řeč byl o poznání pomalejší, navíc mimořádně nejistá. Butler za svou roli v biografickém snímku Elvis získal cenu za hlavní roli.

„Vypadá tak podvyživeně, její zlomené srdce je zřejmé,“ citoval jednoho z fanoušků web Page Six. Připomněl tak těžké chvíle, které prožívala od roku 2020, kdy její syn Benjamin spáchal sebevraždu. Podle dalších působila unaveně a zranitelně.

Lisa Marie Presleyová se narodila v roce 1968 a byla majitelkou memphiského domu Graceland, který byl sídlem jejího otce a později se stal oblíbenou turistickou destinací. Její rodiče se rozvedli, když jí byly čtyři. Elvis Presley zemřel v roce 1977 ve věku 42 let na selhání srdce, když jí bylo devět let.

Tagy: