Přepych a zlato. Podívejte se na byt Putinovy utajované dcery, který pronajímá za 225 tisíc

Putinova údajná dcera Jelizaveta Krivonogichová

Údajná exmilenka ruského prezidenta Vladimira Putina Světlana Krivonogichová se svou 19letou dcerou Jelizavetou, známou pod jménem Luiza Rozova, žije jako v bavlnce. Podle informací zahraničních médií se nyní snaží pronajmout jednu ze svých nemovitostí. Řeč je o čtyřpatrovém bytě v Petrohradu. Luxusní bydlení s pozlaceným nábytkem nabízí v přepočtu za 225 tisíc korun.

Nemovitost se nachází v elitní petrohradské čtvrti Kamenný ostrov. Podle informací ruské stanice BBC tam měla údajná Putinova dcera Jelizaveta strávit téměř celé své dětství.

Čtyřpatrový byt se rozkládá na ploše o rozloze bezmála 5 000 metrů čtverečních. Jednotlivá patra jsou propojeny výtahem. Realitní kancelář Engel & Volkers popisuje luxusní bytový komplex jako přepychové sídlo, které obklopuje vodní příkop a z terasy je rozkošný výhled na řeku Něvu. Byt je plný designového nábytku a nechybí ani domácí kino.

Luxusní penthouse se také chlubí pozlaceným interiérem. Pronajímat toto sídlo by měla Světlana Krivonogichová se svou dcerou v přepočtu za 225 tisíc korun včetně poplatků za energie.

„Samozřejmě nemůžeme mluvit o žádném stylu. Je to velmi nezralé chápání luxusu. Drahé povrchové úpravy, dobré značky, ale zpracování architektonických prvků a detailů vyvolává vzpomínky na interiéry z konce 90. let,“ komentoval pro BBC fotografie bytu redaktor odborné publikace o designu a interiérech. Z bezpečnostních důvodů si přál zůstat v anonymitě.

Světlana Krivonogichová měla být údajnou milenkou ruského prezidenta na přelomu 90. let a začátkem 20. století. Tento byt si podle zjištění BBC pořídila rok poté, co přivedla na svět dceru Jelizavetu. Již delší dobu se spekuluje o tom, že právě Jelizaveta má být Putinovým dítětem. Ačkoliv politik, náctiletá Jelizaveta ani její matka Světlana rodinný vztah nepotvrdili, veřejnost domněnku přijala jako skutečnost. Důvodem je i podoba dívky s prezidentem.

Rozova a její matka nyní údajně žijí v jiné honosné rezidenci ve městě. Údajně také vlastní nemovitost v Monaku za 89 milionů korun. Krivonogichová, která si dříve vydělávala jako uklízečka v obchodě a nyní má podíl v jedné ruské bance, má podle zahraničních médií vlastnit majetek v hodnotě 2,2 miliardy korun.

Tagy: