Pracoval jako chůva a desítky dětí sexuálně zneužil. Jeho oběťmi jsou kojenec i invalidní dívka

Deset let vězení a poté pobyt ve speciálním zařízení. Tak zní verdikt soudu v Kolíně nad Rýnem nad Tobiasem W. Muž pracoval jako chůva a v období od listopadu 2019 do května 2022 sexuálně zneužil děti včetně kojence, a to v nejméně 39 případech, píše web týdeníku Focus.

Mladý muž nabízel své služby na on-line platformě, nebo pracoval jako dočasný pečovatel v centrech denní péče. Prezentoval se dokonalým životopisem, čistým trestním rejstříkem, sportovními úspěchy. Vždy upravený, s bezvadným vystupováním. Rodiče „nalétli“ a slepě mu důvěřovali, píše web deníku Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Děti jezdily na prázdniny k babičce, tam je zneužíval strýc. Pedofil z Kroměřížska zná trest

Jakmile zůstal s dětmi ve věku jeden rok až šest let sám, sexuálně je zneužíval. Jedna z jeho obětí byla dokonce invalidní. Až do mužova zatčení většina rodičů vůbec nic netušila.

U Tobiase W. se pedofilní sklony začaly projevovat v jeho šestnácti letech. Tehdy zaútočil na čtyřletou holčičku. Přistihla ho však jeho bývalá přítelkyně a vše řekla jeho otci. Ten Tobiasovi zaplatil terapii, ale bez valného efektu.

O několik let později začal pracovat jako chůva a bez jakýchkoliv zábran děti zneužíval. Obzvlášť šokující je případ ženy, která ho najala, aby jí pomohl s péčí o dvě malé dcerky, protože její muž a otec obou dětí umíral, píše web deníku Bild.

U soudu Tobias W. vše přiznal. Stále se snažil své činy trivializovat, někdy nemohl skrýt úsměv, když popisoval, jak jedno dítě chtělo vědět, jak funguje vibrátor...

Muž se k soudu dostavil vždy dokonale maskovaný. S rouškou na obličeji, síťkou na vlasech a čepicí a ještě svou tvář skrývá před fotografy složkou se spisem, píše web týdeníku Focus.

Verdikt ještě není pravomocný, má ale jediný cíl, aby muž už nikdy nemohl žádnému dítěti ublížit. Tobias W. kromě toho musí zaplatit přes 100 tisíc eur jako odškodnění za bolest a utrpení obětí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Znásilnil sedm dětí, z jejich slov mrazilo. Pedofil Richter půjde do vězení, tím trest nekončí

Tagy: