Záhadná úmrtí muže a ženy na Českobudějovicku: Těla našli před domem, policie detaily tají

Kriminalisté na jihu Čech vyšetřují od čtvrtka úmrtí muže a ženy.

Úmrtí muže a ženy na Českobudějovicku

Kriminalisté na jihu Čech vyšetřují od čtvrtečního večera úmrtí muže a ženy. Policie nalezla těla před domem na Českobudějovicku. Další podrobnosti k tragické události zatím nesdělila. Policie o případu informovala na sociální síti X.

„Nikomu dalšímu nehrozí žádné nebezpečí. Nařízeny byly soudní pitvy. Další informace zveřejníme pravděpodobně v pondělí,“ uvedl jihočeský policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Ve druhém letošním pololetí jde o další úmrtí v Jihočeském kraji, které vyšetřuje policie. Od července vyšetřuje vraždu novorozence, jehož tělo bylo v kontejneru na posyp u bytového domu v Lipně nad Vltavou. V polovině září kriminalisté obvinili devětatřicetiletého muže z vraždy ženy v Dolním Dvořišti. Na konci září vyšetřovali tragické úmrtí ženy a muže ve Frymburku na Českokrumlovsku. Podle policie šlo o vraždu a sebevraždu.

ČTĚTE TAKÉ: Raněný Ukrajinec se v zákopech držel dva týdny. Neváhal na sebe povolat dělostřelectvo

Na konci září se policisté zapojili také do vyšetřování vraždy ženy z Rakouska, jejíž tělo našli na hřbitově v Pohoří na Šumavě na Českokrumlovsku. Muže, jenž ji podle rakouských kriminalistů zabil, následně nalezli mrtvého.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Manželce vyhrožoval zapálením auta či domu, pak ji ubodal. Oběť jsem já, hájil se u soudu

Tagy: