Adenubi: K moderování jsem se dostal jako slepý k houslím. Z kamery jsem měl strach

Rozhovor s novým moderátorem Showtimu

Tým moderátorů lifestylového pořadu Showtime na CNN Prima NEWS má novou posilu – mladíka s exotickými kořeny – Immanuela Adenubiho. Jedná se o známou tvář české tiktokové a youtubové scény, která se věnuje natáčení videí zejména o fitness sportech. V minulosti uspěl i v soutěži Muž roku, v níž obsadil třetí místo. Jak prozradil v pořadu Nový den, k práci moderátora se dostal úplně náhodou.

Jeho premiéra na obrazovkách CNN Prima NEWS se neobešla bez zaškobrtnutí, a jak sám přiznává, stres hrál svojí roli. „Zapnuly se kamery a najednou to bylo úplně něco jiného. A to i přesto, že jsem byl na Primě celý den, připravoval jsem si texty a snažil jsem se mentálně připravit,“ sdělil v pořadu Nový den Immanuel Adenubi.

K moderátorství se prý dostal trochu jako slepý k houslím. „Začal jsem pracovat na Prima COOL, kde jsem měl řešit sociální sítě. Jenže pak si mě odchytili přímo na chodbě s tím, zda bych se nechtěl zhostit moderování pořadu Showtime,“ uvedl. Sám ještě studuje na vysoké škole marketing a dost se věnuje i sociálním sítím, jako je například TikTok.

Nečekaná nabídka mu prý alespoň nedala tolik šancí nad ní přemýšlet. „Je to výzva a nečekaný sen, který si chci splnit,“ vysvětlil. Přiznal také, že dřív měl z vystupování před kamerou docela velký strach.

Nyní se ale těší, že ho čekají další výzvy. K této práci mu podle jeho slov možná pomohl i vzhled. Adenubi má totiž kořeny v Nigérii. „Můj otec odtamtud pochází. Do Čech přijel studovat a poznal mou mamku – Češku. Já jsem ale Pražák,“ uvedl dále. Sám v Nigérii nikdy nebyl. „Táta bydlí v Londýně, zatím jsem v Nigérii nebyl, ale strašně bych rád. Už se však plánuje rodinný ‚trip‘ právě tam,“ dodal.

Tagy: